Om Danish Living

Danish Living et site for dig, der er interesseret i dansk design. Det er også stedet for dig, der elsker inspiration til indretning af bolig og have. Vi forsyner dig med artikler om designklassikere og moderne danske kreationer. Vi bringer dig de gode tilbud, og du får tip til mere hygge, herlig pynt og godt kram.

Vi er så glade for at se dig – og vi håber, at du vil kigge ind til os en gang imellem.

 

Indsend nyhed eller pressemeddelelse

Har du en spændende nyhed eller pressemeddelelse, som du mener kan være interessant for vores læsere, modtager vi den gerne via vores e-mail eller vores formular til indsendelse af nyheder, artikler og pressemeddelelser.

E-mail adresse: info@kindacreative.dk

Vi modtager også gerne artikler, pressemeddelelser, m.m. på mail. Du kan dog også vælge at blive tilmeldt som skribent på magasinet via linket herunder.

Bliv skribent

På DanishLiving.dk søger vi altid passionerede skribenter, der kan lide at skrive artikler om lækkert design, gode køb og ideer. Tilmeld dig som skribent

Tekst og billeder

Billedemateriale til vores artikler er blandt andet hentet fra sxc.hu og creativecommons.org.

Hvis du ser billeder eller tekst, som ikke overholder gældende lovgivning, hører vi gerne fra dig, så vi kan fjerne det fra siden. Du kan skrive dine kommentarer nederst på siden eller kontakte os på vores e-mail adresse.

Danish Living er en del af Kinda Creative.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *