Står du med en brændende lyst for at blive en oplevelse rigere, eller gøre noget godt for en du holder af? Så bør du bestemt overveje en oplevelsesgave. Med en oplevelsesgave har du mulighed for at prøve noget udover det sædvanlige, noget som tiltaler din smags-, syns-, lugte- og følesans, som vil skabe et dyrebart minde for enten dig eller en du holder af. Med et hav af tilbud hvad angår oplevelsesgaver kan det være svært at beslutte sig for blot en, men der er heldigvis hjælp at finde, når du her får tre gode bud på en god og mindeværdig oplevelse.

Food Tour med danske delikatesser

Food Tour med danske delikatesser er for dem der er passioneret omkring mad, og alle de former den optræder i. Du vil i samarbejde med Foods of Copenhagen blive præsenteret for et bredt udvalg af lækre og udsøgte danske delikatesser, når i finkæmmer byen for alverdens lækkerier. Du vil have mulighed for at opleve klassiske danske signaturretter fortolke på en mere moderne måde, samt nogle der bibeholder de gamle danske traditioner, når I i alt begiver jer otte spændende forskellige steder hen i København. Du vil derudover få en guidet tur med lidt baggrundshistorier, hvilket gør oplevelsen lidt federe og lærerig. Du vil bl.a. have mulighed for at smage: Smørrebrød, snaps, gourmet hotdog, flæskesvær, økologiske oste, Københavns bedste flødeboller, øl fra Mikkeller, grød, karameller, lakrids, æblevin, Søbogaard varm/kold saft. Derudover vil lokalguide, vand, cykeltaxi samt gave derefter følge med, når du vælger Food Tour med danske delikatesser som din næste oplevelse.

Prøvedyk i Kattegatcentret

Kunne du godt tænke dig en helt exceptionel oplevelse du til hverdag vil være langt fra at toppe? Så er prøvedyk i Kattegatcentret en helt unik oplevelse! Du vil her stå overfor en 2,5 meter lang hval, hajer, samt alverdens andre fisk, når du i Kattegatcentrets 1,5 millioner liters Oceanarium vil komme helt tæt på. Blandt makreller og hornfisk vil du have mulighed for at opleve akvarier på en helt anden måde, nemlig indefra, hvor du vil gøre bekendtskaber med smukke og yndefulde havdyr. Denne oplevelse er spækket med indtryk og vil med garanti følge dig resten af livet, måske endda give dig blod på tanden til mere. Oplevelsen består af følgende: entré, briefing, 20 min. dyk med erfaren dykkerinstruktør, udlejning af dykkerudstyr af høj kvalitet, diplom for veludført prøvedyk.

Gå til oplevelse HER.

Sushikursus for begyndere
Sushi er en yderst populær spise, dog er det sjældent at man vælger andet en take-away varianten, hvilket er ærgerligt, når et stykke vellavet hjemmelavet sushi bestemt kan smage lige så godt, hvis ikke bedre. Har du, eller en du kender stor interesse for netop denne spise, så er et sushikursus for begyndere den rette oplevelsesgave. Her vil du i selskab med Zoë Escher, som er anerkendt sushikok og Sake Sommelier, få et kursus i de grundelementer, der indgår når man skal skabe en velsmagende sushirulle. Her vil du få fif og smarte teknikker, se inspirerende kombinationer af ingredienser, samt få en god basisviden inde for fisk og dét at arbejde med rå fisk. Så er du klar på at udvide dine kulinariske kompetencer, så er en sushikursus for begyndere et klart hit.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.