10 fede computer tasker til damer

Det er de færreste, der ikke har en bærbar PC med på arbejde eller i skole. Har man en bærbar PC med rundt, så er det naturligvis også en god idé at have den med rundt i en såkaldt computertaske – og dem finder du 10 lækre af slagsen af her.

 

  1. Forth Computertaske i genuine brunt læder

Den første taske her på siden er ikke just én af de billige dame computertasker, men den er derimod af særdeles god kvalitet. Den er fremstillet i smukt, brunt læder, der giver et både moderne og lækker udseende.

 

  1. Tacoma skuldertaske til computer

Der er intet mere feminint end skuldertasker – og du kan selvfølgelig også få en skuldertaske til din computer som f.eks. denne lækre skuldertaske til computer fra Tacoma, der er fremstillet i lækkert læder, som gør giver den et moderne udseende.

 

  1. Forth Computertaske i sort genuine læder

Her er der tale om den samme taske som på førstepladsen, men i modsætning til den førnævnte, så er denne taske fremstillet i sort læder i stedet for brunt. Hvis du godt kan lide designet på Forth-tasken, men er mere til sort læder – så er den her.

 

  1. Phoenix sleeve / taske til 15″ computer

Hvis du er til merinould og ikke har behov for andet i din computertaske end blot din computer, så skal der ikke være nogen tvivl om, at denne computertaske fra Phoenix er den helt rette. Det er reelt set et sleeve med håndtag på.

 

  1. Humen computertaske

Læder er det helt rette materiale til en computertaske. Det er selvfølgelig også derfor, at denne taske fra Humen også er fremstillet i sort læder. Den har et meget simpelt look og derfor appellerer denne taske også til langt de fleste personer.

 

  1. Læder skuldertaske – Sort

Som tidligere nævnt, så kommer man ikke udenom, at en skuldertaske er noget af det mest feminine, du kan komme i nærheden af. Derfor er en skuldertaske med plads til din PC naturligvis også et rigtig godt valg, hvis du mangler en ny computertaske.

 

  1. Kensington Classic computertaske 15.6″

Denne computertaske fra Kensington er en mere traditionel computertaske, som du kan erhverve til en rigtig god pris. Hvis du ikke har noget behov for, at din kommende computertaske skal være fremstillet af læder, merinould el.lign., så er dette noget for dig.

 

  1. EVERKI Versa Premium Computertaske 15.6

Der skal ikke lægges skjul på, at denne computertaske fra EVERKI er en større computertaske. Den har en del forskellige rum, hvorfor der både er plads til kabler, bøger, dokumenter foruden din bærbare PC – den er god til dig, der har brug for lidt mere plads.

 

  1. Targus Classic+ Clamshell computertaske 14.1″

På lige fod med den ovenstående taske, så er denne model fra Targus også en lidt større computertaske, der er fremstillet med fokus på, at kunne indeholde en række øvrige ting og sager foruden blot den bærbare PC.

 

  1. Targus Computertaske / Slipcase City Smart 15.6″

Den sidste computertaske på denne liste er en billigere model fra Targus, der har et meget simpelt look, der passer godt til dig, der bare gerne vil have en velfungerende computertaske, som har plads til din bærbare PC og lidt andre ting og sager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *