4 idéer til konfirmationsgaver til ham

For mange unge er konfirmationen den største dag, som de hidtil har oplevet. Hele familien kommer forbi og man bliver fejret med spotlys, gaver og masser af opmærksomhed. For at gøre dagen ekstra speciel og sørge for, at den ikke bliver glemt, er det vigtigt, at der er en gave, som virkelig gør et indtryk på den unge konfirmand. Men hvad kan du give i gave til drengen, som måske ikke ved hvad han ønsker sig? Her kommer nogle forskellige bud på gaveidéer:

 

1. En spritny computer

For mange unge drenge bliver der brugt massevis af timer med gaming, surfing og browsing. Her finder mange et fantastisk fællesskab, hvor der samarbejdes, spillet og udforskes i stor stil i den digitale verden. En ny computer kommer til at holde i mange år og konfirmanden vil altid tænke tilbage på, hvornår de fik computeren. Afhængig af hvad der interesserer konfirmanden, så vil man vælge imellem f.eks. en ny Macbook Pro, en Chromebook til skolen eller en gamer computer

konfirmationsgave

2. En rejse til det store udland

Når man går ind i de voksnes rækker som konfirmand, så er man også ved at være stor nok til at komme ud og udforske den store verden. En rejse til et eksotisk sted med familien kan være en glimrende måde at få set flere kulturer og måske rejser længere væk, end man normalt tager på en sommerferie. 

USA er altid et godt bud at tage til. Mulighederne og seværdighederne er uendeligt. Uanset hvad man er til, så kan man helt sikkert finde noget helt unikt i det store nordamerikanske land. 

 

3. Kørekort til scooter eller bil

Her er der tale om en mere praktisk gave, som man altid vil have med sig. Hvis han gerne vil have en scooter på sigt, så kan et tilskud eller lovning om betaling af et kørekort være en virkelig fed gave. Det vil også være en konfirmationsgave, som han vil huske i lang tid fremad. 

 

4. Headset eller højttaler 

Musik fylder meget i vores hverdag. Uanset om det er til fest, arbejde, transport eller uddannelse, så er der altid plads til at høre musik. Musikken kan hjælpe én med at fordybe sig, slappe af, give energi eller bare gøre én glad. En gave til konfirmanden kunne derfor være et godt headset eller en højtaler, som man evt. kan tage med. 

Af headset vil man også gerne have et produkt, som ser lækkert ud, samtidig med, at man får god lyd. Danske B&O giver altid kvalitet for pengene, samtidig med at man støtter en dansk virksomhed og danske arbejdsplads. 

Hvis du ikke er bange for høj musik, så kan man også købe en Soundboks eller deres nye mindre version, en Soundboks Go. Konfirmanden vil uden tvivl sætte pris på at få hænderne i sådan én. 

 

Vælge den personlige konfirmationsgave og pak den unikt ind

Uanset hvilken vej man vælger at gå med gaven til konfirmationen, så husk altid at gøre den personlig. Find noget kreativt at pakke det ind med, inviter konfirmanden til at være med til at vælge eller find på dit eget spin på hvordan gaven skal gives. Det vigtigste er i hvert fald, at det skal være noget, som han bliver glad for og sætter pris på i lang tid fremad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *