4 populære designere indenfor møbler og boliginteriør i år 2016

Når vi tænker på dansk design falder tankerne hurtigt på Arne Jacobsen, Kay Bojesen og Poul Henningsen, som i løbet af de sidste mange år har været velkendte brands, som et væld af danskere kan nikke genkendende til. En anden producent af møbler, som i disse år også har oplevet en stor popularitet, er den danske møbleproducent, Haslev Møbelsnedkeri, som igennem de sidste 60 år har været kendt for at producere solide og gedigne møbler af høj kvalitet.

haslev spisebord

  1. Arne Jacobsen

Arne Jacobsen var en kendt arkitekt og designer som formåede at indføre modernismen i Danmark og fik det danske land på verdenskortet inden for design. Med hans designs som ægget, skalstole og syverstolene er denne herre nok en af de mest kendte danske designere.

  1. Kay Bojesen

Kay Bojesen – så tænker vi straks på små figurer i træ. Især den lille abe i teak træ har vundet danskernes hjerte – den levende abe med det kæmpe smil på læben. Kay har designet mange forskellige figurer, nogle mere kendte end andre. Et år før hans dødsfald, designer han en af sine allersidste trædyr – nemlig Kaninen udført i egetræ, denne figur kan som aben ligeledes bevæge armen og ben. Mange af de forskellige figurer er blevet gen-introduceret i løbet af årene og der er stadig stor efterspørgsel på dem.

  1. Poul Henningsen

Poul Henningsen- alle ved hvad en PH-lampe er. En af de mest kendte lamper som Poul Henningsen er kendt for er Koglen. Året 1958 blev den kendte lysmager bestilt til at designe en lampe til Langelinie Pavillonen og lampe blev Koglen – smuk blændfri belysning i smukt design. Lampen er den ultimative PH-lampe og findes i 4 forskellige størrelser og hænger i både private hjem, virksomheder og offentlige institutioner. Grundet en høj efterspørgsel på lamperne er prisen på disse høje.

  1. Haslev Møbelsnedkeri

Èn af nutidens kendte designere, inden for dansk møbeldesign, er Haslev Møbelsnedkeri. Igennem de sidste 60 år har Haslev skabt sig et stort brand inden for møbelverden både på det danske marked og det skandinaviske marked. Haslev møbler er formstærke, enkle og funktionelle møbler i massiv træ, designet og fremstillet af dygtige håndværkere. Haslev spiseborde, sofaborde, stole og reoler er fremstillet af det bedste fra træet hvilket giver møblerne et flot udtryk. Flere af møblerne i sortimentet er udført i nordiske træsorter, der stilles høje krav til alle de materialer der bruges.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *