Unikke designs
Fri fragt fra 499,-
Hurtig levering: 1-3 hverdage
100% sikker betaling

Til vores boligmagasin søger vi skribenter/journalister der brænder for at skrive spændende og inspirerende artikler om boligen. Vores fokusområder er dansk design, møbler, boligindretning, inspiration og livsstil. Vores mål er at levere de bedste bolig-artikler af højeste kvalitet til vores læsere helt gratis.

Det er vigtigt at lysten til at skrive og inspirere andre er dét der driver dig. Virket som skribent fungerer som frivilligt arbejde og vi kan desværre ikke tilbyde løn. Du kan dog anvende skribent-titlen til at få indflydelse på Danish Living samt til at brande dig selv / din virksomhed inden for design-/boligbranchen.

Vi er altid åbne over for nye idéer til DanishLiving.dk og du kan få en stor indflydelse på indholdet på hjemmesiden. Vi lægger vægt på at vores skribenter skal have det sjovt og synes at det er en spændende hobby at udvikle vores magasin.

Hvis det har vakt din interesse så send os en kort ansøgning på info@spacedog.dk allerede nu og vær klar til at dele ud af dine idéer.

2 thoughts on “Bliv skribent på seriøst bolig magasin

  1. Hej.
    Det lyder spændende med jeres blog :) Har selv Sticktostyle og elsker at indrette og er boligstylist ;)
    Mange hilsner Boligstylist Mikala Råe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.