Der er nok ingen tvivl om, at der vil komme til at ligge mange vaser fra Kähler under de danske juletæer i 2014. Kähler-vaserne har i perioder været næsten udsolgt i butikkerne og mange har måttet forsøge sig på brugtmarkedet for at få fingre i en af de eftertragtede vaser.

Kähler er dansk design, der har forstået at appellere til et bredt udsnit af befolkningen uanset alder. Imerco præsterede tidligere på året at blive rendt over ende på deres hjemmeside da de havde et særligt billigt tilbud på den populære jubilæumsvase. Her sidst på året ser det dog ud til at der endnu er vaser nok til alle, men hvis du vil være sikker på at kunne købe den eftertragtede jubilæumsvase fra Kähler vil det nok være en god idé ikke at vente til alt for længe, for når julehandlen tager fart er der nok ingen tvivl om at der vil blive langet i tusindvis af Kähler-vaser over disken i landets isenkrambutikker.

2 thoughts on “Julegaveidé 2014 – vase fra Kähler

  1. Der er ikke meget at sige til efterspørgslen, det er en meget flot vase, specielt i samspil med de mindre varianter!

    Går du forgæves i butikkerne, findes der mange andre vaser af dansk design, som kan redde julefreden ;-)

    Personligt er jeg helt vild med Lyngby-vasen – dens horisontale linjer og klassiske udtryk er dansk design, når det er allerbedst! Til de få der ikke måtte kende den, så kan den ses her: http://kupon-haeftet.dk/lyngby-vase-tilbud-med-bo-bedre/

    Det er da ikke en ringe erstatning hva’ ?

  2. Jeg er enig med John. Der er ingen tvivl om, hvorfor denne vase-serie er blevet så populær, som den er. Tidløst og skandinavisk design, der passer ind i ethvert moderne hjem. Der er vidst ingen tvivl om, at Kähler har fået fat i den lange ende her og har formået at skabe et smukt produkt, der passer ind i alle danske hjem!

    Jeg ejer også selv et par stykker, så jeg er heller ikke bedre end den øvrige befolkning ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.