Krukker i stedet for græs og havebede

Går du med overvejelser om at ændre din have eller terrasse til et vedligeholdelsesfrit område, kan du overveje at købe store krukker der kan rumme store planter, buske eller små træer. Tendensen er at folk nedlægger deres egentlige have og skaber udearealer med stenbelægninger, skærver og granit, så der ikke skal slås græs og luges ukrudt i havebede. Når det så er sagt er der selvfølgelig en del arbejde med at forme den nye stil i haven, men på sigt vil der blive minimal vedligehold og arbejde når du har beplantet dine Havekrukker som så udgør den egentlige have for fremtiden. Du vil opleve en helt anderledes ro og atmosfære når krukkerne står som monumenter med planter på et terræn af sten eller fliser.

Du kan altid beholde et mindre græsareal hvis du f.eks har hund eller børn der skal lege, eller hvis du gerne vil have det grønne element med i omgivelserne.

De fleste mennesker har en travl hverdag og vil gerne slappe af når de kommer hjem – derfor er en løsning som denne et rigtig godt bud på at der kan frigives mere tid sammen med familien eller du kan bruge tid på noget som interesserer dig mere end havearbejde. En krukkehave er flot hele året og passer stort sig selv.

Du skal huske at købe dine plantekrukker i en god frostsikker kvalitet – gerne i glasfiber eller fiberstone som er et meget stærkt materiale der kan tåle frost og er lette at flytte, hvis du vil omrokere dit havedesign. Kvalitetskrukker koster lidt mere end de gængse du finder på markedet, men investeringen kan betale sig, da de holder i rigtig mange år og du kan glæde dig over at se dine planter og træer vokse sig store uden at skulle plante om eller ærge dig over frostsprængninger og solblegning af dine krukker i haven.

Lav en plan eller tegning over dine ønsker for haven eller terrassen og gå så på udkig efter de krukker du kunne tænke dig. Der er en del specialbutikker og webshops i Danmark der fører en meget høj kvalitet og har stor erfaring på området.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.