Unikke designs
Fri fragt fra 499,-
Hurtig levering: 1-3 hverdage
100% sikker betaling

Du har måske ikke hørt om GNB Industrial Power, men det er en del af Exide – et brand som er verdensomspændende og har mere end 120 års erfaring med udvikling af batterier til industrien

Mangler du en eller flere batteri-løsninger til din virksomhed? GNB Industrial Power er en del af Exide Technologies der er, med aktiviteter i mere end 80 lande, en af verdens største producenter og genvindings-virksomheder af bly-syre-batterier.

GNB Industrial Power har mere end 120 års erfaring med udvikling af batterier. Virksomheden blev grundlagt i 1888 under navnet Electric Storage Battery Company, og det har ekspanderet og ændret navn flere gange siden da. GNB er en forkortelse af navnet Gould National Batteries – et anerkendt firmanavn, som Exide i USA og Asien har solgt batterier under i mange år.

GNB Industrial Power tilbyder et omfattende sortiment af lagrede energiprodukter og tjenesteydelser, herunder løsninger til telekommunikationssystemer, jernbaneapplikationer, minedrift, solcelle (solenergi), nødstrømsforsyning (UPS), elproduktion og-distribution, gaffeltrucks, rengøringsmaskiner, og elektriske køretøjer.

Deres batteriprogram omfatter såvel almindelige batterier som vedligeholdelsesfrie typer. De har desuden et landsdækkende net af egne serviceteknikere, der hurtigt kan løse opståede problemer.

Fokus på kunderådgiving

GNB mener, at deres succes bl.a afhænger af de skyhøje ambitioner de har, når det handler om personlig rådgivning og servicering af vores kunder.

“Det er de særlige relationer, vi har til vores kunder, som har været altafgørende for den succes, GNB har opnået, og som har gjort os til en af verdens største producenter af batterier, skriver GNB på deres hjemmeside gnb-nordic.com.

En af GNB´s kunder er danske Nilfisk. I denne video kan man se Product Manager hos Nilfisk Advance A/S, Nadir Krnic, der taler om sit samarbejde med GNB.

One thought on “GNB – Storleverandør af batterier til industrien

  1. Spændende læsning – især fra en gammel batteriinteresseret mand som mig. GNB lyder bestemt som et interessant firma med ambitioner.

    Med venlig hilsen
    Ole Christensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.