Det kan være svært at bestemme sig for hvilken type lampe man skal vælge når man skal indrette sin bolig. Boligindretning er en personlig sag. Det er vigtigt at man føler at det rart og hyggeligt når man befinder sig i sit eget hjem. Her kan den rette belysning hjælpe et langt stykke hen af vejen. Derudover skal boligen selvfølgelig være præsentabel. Hvem er ikke glad for at kunne imponere gæsterne med et hyggeligt og gennemtænkt design i hele boligen? Den rigtige belysning kan forvandle en middelmådig, kedelig dansk stue til en eksklusiv, spændende og kontrastfuld affære.

I denne artikel vil vi inspirere med et kig på nogle af de mere utraditionelle lamper, man kan finde på internettet. Med lidt planlægning og den korrekte implementering, kan man skabe et helt unikt og eksklusivt look i stuen, køkkenet, badeværelset osv. ved brug af lamper der skiller sig ud fra mængden.

Umbrella loftlampe designet af Monica Förster

Se eksempelvis denne utraditionelle loftslampe designet af Monica Förster. Det er langt fra den typiske loftslampe man normalt ser.

Lampen går under navnet “Umbrella loftlampe” og kan købes hos CASANOVA møbler

Engelske SUCK UK har nogle fantastisk kreative lamper som med sikkerhed kan vække opsigt din bolig. Se nogle eksempler herunder.

SUCK UK har blandt andet lavet nedenstående lysende bord med mulighed for selv at bestemme grafikken på toppen af bordet.

Illuminating Coffee Table fra SUCK UK

Illuminating Coffee Table fra SUCK UK

Slide Light fra engelske SUCK UK
GlowBrick SUCK UK

One thought on “Hvordan finder jeg den rigtige lampe til boligen?

  1. Gamle lamper med sjæl, der har levet og lyst i hjem fra 30’erne og op til 80’erne, de har charmen i behold, ligesom de mennesker der har bugt dem til hverdag og fest. Er du til lampedesign fra dengang,så tænd for: http://www.lampesamleren.dk og lad dig bive charmeret
    og inspireret. Her er lamper der kan mere, end at give lys!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.