Indendørs biopejs

Indendørs biopejse er blevet populære i de danske hjem. Er du på udkig efter en flot biopejs til hjemmet så giver vi dig her nogle links hvor du kan finde inspiration til hvilken biopejs du skal vælge.

Biopejse er pejse, som ikke behøver en skorsten. Før du køber en biopejs bør du være opmærksom på at forbrugerrådet i 2007 advarede mod indendørs biopejse, da en familie havde oplevet hovedpine, ondt i brystet og kvalme efter at have en indendørs biopejs tændt i blot en halv time. Nogle har også oplevet at få alvorlige forbrændinger ved brug af biopejse og derfor advarede forbrugerrådet altså mod indendørs brug af biopejse.

I dag kan man dog købe biopejse der er testede og godkendte. Sådanne biopejse kan eksempelvis købes hos www.ignora.dk, som forhandler flotte kvalitetspejse til hjemmet.

Se eksempler på ignoRa bio pejse i videoen herunder

Se også den flotte New York Empire biopejs demonstreret i videoen herunder. Køb den hos bioburn.dk

Se en demonstration af en biopejs herunder

Læs mere om biopejse

Læs også:

2 comments for “Indendørs biopejs

  1. Mikkel
    13/01/2012 at 8:34

    Biopejse er super hyggelige, og det er bare dejligt at man ikke skal bruge skorsten. Forresten så er videoen af New York fra bioburn.dk, og der kan man selvfølgelig også købe biopejsen! 😉

  2. 18/03/2012 at 22:50

    Jeg har lige fået en biopejs, og den er simpelthen så dejlig. Den varmer imponerende hurtigt op – måske lige meget, nu hvor plusgraderne er ved at være tilbage igen :)!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *