Boligindretning med gratis program

Hvis du gerne vil finde frem til den perfekte boligindretning uden at skulle løfte rundt på et eneste tungt møbel, så prøv et virtuelt boligindretningsprogram hvor du kan lave en samlet plan for indretningen af din bolig. Bolia´s indretningsprogram giver dig mulighed for at designe dit hjem og gøre brug af både nye møbler og dine gamle møbler.

Programmet er nemt at anvende og kræver ingen særlige tekniske forkundskaber.

Tegn først rummet, som du vil indrette. Du kan også tegne alle rummene i din bolig og indsætte vinduer og døre. Placer derefter dine gamle møbler og suppler evt. med møbler fra bolia. Det er let at indsætte møbler og elementer fra menuen ved at trække dem over på tegningen.

Programmet giver dig mulighed for at afprøve ideer og forskellige muligheder at udnytte rummene på. Fordelen ved programet er først og fremmest, at det er gratis og nemt at bruge.

Ulempen ved programmet er, at der ikke er mulighed for 3D og mange af de mere avancerede funktioner, som de mere professionelle tegneprogrammer har. Langt de fleste brugere af programmet vil sikkert ikke savne disse funktioner, for som redskab til møblering og indretning af boligen lever det helt op til hvad man kan forlange af et gratisprogram.

Du kan prøve programet her: Bolia´s indretningsprogram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *