Brugskunst der gør en forskel.

Begrebet Brugskunst dækker efterhånden over et stort spekter af boligtilbehør  som har fået samme fællesnævner. Overalt møder du ordet og hos SoMo-Art har vi gjort alvor af det. Vi har kigget rundt i hele verden for at finde den form for brugskunst som sætter ordet i sit rette element. Altså en fryd for øjet men også have en funktion således at det kan kategoriseres som både minimalistisk, enkelt, funktionelt og samtidig super karismatisk og lede tankerne hen på en svunden tid med både romantik og nostalgi.
.

Danskerne er vilde med Brugskunst og nips til deres boliger og derfor har vi også et meget specielt udvalg af diverse produkter der vil gøre en forskel, enten i hjemmet eller som en flot velovervejet gave til enhver anledning. Vi har også satset på nogle designs som ikke fås andre steder i Danmark og det gør det lidt sjovere at forhandle online.

Kigger du rundt på nettet eller søger på ordet, popper der utrolig mange butikker op. Selv i lille Danmark er udvalget og butikkernes sortiment enormt. Dog kan et lille minus være at mange webshops handler hos de samme grossister og deraf kun har priserne at konkurrere på. Måske en dag sker der en udvikling i den retning, så der bliver lidt større mulighed for at hente inspiration til boligen for de kunder som bruger internettet til deres indkøb af flot brugskunst.

Mange vil gerne skabe deres helt eget unikke Boligdesign og må mange gange søge til udlandet for at finde de specialiteter de gerne vil have. Det skal være unikt og specielt og erhverves for en rimelig pris. Når vi kigger på vores egne tal, ser vi klart en tendens til at folk ikke udelukkende går efter de billigste produkter – bare for at købe noget :-) – Nej der bliver brugt mere energi på at finde det helt rigtige design eller den rette funktion og prisen er ikke altid afgørende. Det er måske også et godt signal om at vi er blevet mere bevidste om vores adfærd med at købe og smide ud efter forgodtbefindende.  Vi køber lidt bedre kvalitet end før og er absolut mere bevidst om konsekvenserne af vores indkøbsmønstre – både økonomisk, men også miljømæssigt.

MVH

SOMO-ART DANMARK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *