Eksklusiv indretning med kongelige porcelænsfigurer

I løbet af de seneste par år er der ingen tvivl om, at antik og retro er ”in”. I fjernsynet sendes blandt andet særdeles populære udsendelser såsom:

  • ”Antikduellen” på DR1
  • ”Guld på godset” på DR1
  • ”Fantastiske Fund” på TV2
  • ”Loppefund” på TV3

En god investering

Synes du, at kongelige porcelænsfigurer er flotte at have stående i boligen, så kan du med fordel overveje at se dig om efter nogle af slagsen online. Der er rigtig mange steder at finde dem, og der er særligt gode muligheder for at finde et godt tilbud på porcelænsfigurer på en række af de danske auktionshuse – herunder Bruun-Rasmussen og Lauritz.com.

Det, som du i høj grad bør sørge for at huske på, når du står og overvejer at købe en eller flere figurer er, at du ved at købe kongeligt porcelæn foretager en investering. Når den/de pågældende figurer er købt og betalt, er pengene bestemt ikke blot gået tabt. De gamle kongelige porcelænsfigurer bliver nemlig ikke produceret længere, og det gør, at de holder værdien rigtig godt. Rigtig mange af de producerede figurer vil man al sandsynlighed stige i værdi over tid, hvorfor det kan vise sig at være en rigtig god investering for dig som privatperson at have gjort dig et køb af denne type af figurer.

Der findes mange typer af danske porcelænsfigurer, og uanset hvilke prisleje du ønsker at finde disse i, kan du være stensikker på, at der vil være rig mulighed for at finde noget for enhver smag online.

Sådan finder du eksklusive kongelige porcelænsfigurer

Hvis du selv er lidt af en antik-jæger, og du forstår at se værdien og charmen i det kongelige porcelæn, vil der være rig mulighed for at finde gode tilbud hos et af landets mange auktionshuse. En anden mulighed vil naturligvis også være at gå ud og besøge et af de mange kræmmermarkeder, der afholdes hver eneste sommer, hvor man som oftest også vil have mulighed for at finde forhandlere af antikviteter af forskellig art. Endvidere er der slutteligt også portaler som Guloggratis.dk samt DBA.dk, der som oftest også er gode steder at kigge, hvis man gerne vil finde kongeligt porcelæn til indretning af boligen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *