Eksklusive Grandelight Krukker I Haven

Hvert år når foråret nærmer sig er vi igen på udkig efter fede krukker til vore have og terrasse. Det er en tilbagevendende begivenhed år efter år når vores havekrukker skal tilplantes og helst i nyindkøbte smarte krukker. Den nye tendens i Danmark er store lette krukker der er frostsikre og som ikke skal udskiftes i utide. De er nemme at håndtere, selv i de helt store modeller med enorm volumen.

Grandelightfiberkrukker er i ekstrem høj kvalitet og tilgodeser alle krav indenfor minimalistisk og moderne design til både hus og have. Fremstillet i en helt speciel glasfiber der er tilpasset det skandinaviske vejr og klima med frostgaranti ned til – 35 grader celcius.

De kan fås i alle størrelser og i serier så de fylder dine omgivelser med ro og elegance i et sammenhængende match af eksklusiv stil. Overfladen er UV stabil og den unikke finish udstråler 100% autentisk terrazzo look.  Krukkerne kan fås i flere farver hvoraf den sorte model er den mest klassiske. Men i de sidste par år er de grå modeller kommet helt på banen, idet mange har valgt den sorte granit i havegange og indkørsler og her matcher den grå terrazzo super godt som en flot kontrast.

Serien af store krukker i dette super stærke materiale er absolut tidløse i deres design og kan stå ude hele året. De giver udtrykket outdoor living en helt ny dimension, da de kan berige dig med gode oplevelser både sommer og vinter. Du kan sæsonplante hvad du har lyst til og måske tilplante en mindre have på selve terrassen.

Er du til disse eksklusive produkter kan du besøge somo-art.dk som har et stort udvalg af krukker online i allerbedste kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *