Elegante døre gemmer garderoben væk

Nye skydelåger fra by Mogensen giver garderoben ekstra elegance

Frakker, sko og skjorter har fortjent en fornem opbevaring. Det mener by Mogensen, som har udviklet nye, eksklusive låger til garderoben.

By Mogensen garderober er kendte for sin elegante stil, og nu har skydelågerne fået en ekstra finesse. Gulv-til-loft garderoberne bliver fremstillet og målt op specifikt til den enkelte bolig og bliver dermed en del af hjemmets designlinje. Med de nye skydelåger bliver boligens stil yderligere løftet med enkle og rene linjer, uanset om skabet er integreret i soveværelset, er et walk-in-closet eller er placeret som skabsgang i boligen.

Det nye er, at lågerne nu bliver leveret i en ekstra stor bredde på op til 2,5 meter. Værelset kan derfor indrettes med et væg til væg garderobe med færre låger.

”De nye mål i dørene giver et stort overblik over indholdet i skabene, og samtidig er de nye mål med til understrege de elegante og enkle linjer,” fortæller salgschef i by Mogensen, Martin Sandalgaard.

Robust design

Garderobeskabe fra by Mogensen er kendt for sin kvalitet og robuste design. Lågerne har forstærkninger og ægte sprosser, hvilket gør de brede skabslåger holdbare også i hjem med livlige børn.

Skydelågernes fyldninger kan vælges, så  farver og materialer passer til boligens design, og de kan skiftes ud, hvis rummet på et senere tidspunkt skal have nye farver.

”Vores skabe sikrer, at man kan holde et elegant design i hjemmet, også hvis stilen ændrer sig med tiden,” understreger Martin Sandalgaard og fortsætter:

”Men én ting er flotte ord. Vi vil jo egentlig bare fortælle kunderne, at de skal tage ned til forhandlerne, tage skabene i øjemål og mærke kvaliteten.”

Fakta om by Mogensen skabe:

Skabene fra by Mogensen bliver tilpasset det enkelte værelse, så skabet går fra væg til væg, også i værelser med skrå vægge. Skabets korpus er lavet i et robust materiale med 22 millimeter kraftige hylder og solide hyldeophæng.

Skydelågerne er op til 3,5 meter i højden og 2,5 meter i bredden og kan derfor nå fra gulv til loft, uden at levne overskydende plads mellem toppen af skabet og loftet. Lågerne har stive, kraftige aluprofiler og ægte sprosser for at sikre den bedst mulige kvalitet.

Fyldningerne i skabslågerne kan være spejle eller gennemsigtigt glas. De kan være hvide, sorte eller være med finér. Man kan vælge op til fem fyldninger i hver låge og sammensætte dem efter eget valg og dermed give rummet sit eget personlige udtryk.

Kontakt:

Salgschef Martin Sandalgaard, by Mogensen

Tlf.: 7020 3933

Mobil.: 4015 2058

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *