Få et bedre indeklima med en centralstøvsuger

Det kan være tungt at slæbe rundt med en almindelig støvsuger. Den støjer og støvsugerposen kan ikke fjerne de mindste støvpartikler, som vil blive pustet ud i stuen igen. Der findes imidlertid en nemmere og renere løsning. Med en centralstøvsuger integreret i huset er det hurtigt og nemt at klare støvsugningen og der er altid fuld sugestyrke. Ved opførelse af et nyt hus er det en oplagt løsning med en centralstøvsuger. Mange er ikke klar over, at det også er muligt at montere en centralstøvsuger i ældre huse uden at skulle ind-fræse rør i væggene. I et typisk etplans parcelhus kan motordelen til centralstøvsugeren med fordel placeres på et gitterspær på det åbne loft. Rørene kan føres ned til de forskellige rum, skjult bag indbyggede skabe, eller i specielle dæk-paneler, så installationen bliver diskret og stilfuld.

I en typisk ældre murermestervilla kan installationen laves i krybeklæderen, så der ikke bliver andre tydelige tegn på centralstøvsugeren, end de diskrete kontakter, hvor støvsugerslangen skal tilsluttes.

Betjeningen af centralstøvsugeren er nem. Så snart slangen sættes i kontakten vil centralstøvsugeren starte og støv og skidt vil blive ført helt væk fra rummet. En centralstøvsuger er dermed den optimale løsning for mennesker med astma eller allergi. Prisen er selvfølgelig også en del højere, end en almindelig støvsuger, fordi der kræves ekstra rørføring m.m. Til gengæld vil en centralstøvsuger være en investering, som kan være med til at skabe et bedre indeklima i huset. Hvis huset engang skal sælges, vil en centralstøvsuger uden tvivl også være et plus, som kommende købere vil lægge mærke til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *