Frisk hjemmet op med en gulvslibning

Er dit hjem blevet en smule kedeligt? Måske er du blevet for vant til de samme, gamle og trygge rammer. Prøv med en gulvafslibning – dét vil give hjemmet et friskt pust.

De fleste familier bor i deres hjem i mange år. Det kan betyde, at de bliver trætte af hjemmet og de vante omgivelser. Måske har man bare lyst til at give det et nyt look. Men hvor dyrt er det egentlig at få slebet sit gulv – og kan du gøre det selv? Det ser vi nærmere på herunder.

Gulvafslibning – kan du gøre det selv?

Når du har besluttet dig for, at dit gulv skal slibes, har du to muligheder; du kan selv gå i gang, eller du kan hyre en virksomhed til det. Eksempelvis GulvKanonen, der har specialiseret sig i netop gulvafslibning.

Hvis du vælger den første løsning – at slibe dit gulv selv – så bør du vide, hvad du skal gøre. Du skal nemlig ikke forvente, at du bare kan kaste dig hovedkulds ud i projektet. Det kræver, at du ved, hvad du laver.

Samtidig skal du bruge det rigtige udstyr. Det kan du leje, hvis du vil have det billigst muligt. Det kan nemlig ikke betale sig at investere i, medmindre det er noget, du planlægger at gøre ofte.

Også her vil du dog opleve en begrænsning. Gulvet tillader nemlig ikke, at du sliber det ofte. Hver gang du sliber dit gulv, vil du nemlig opleve, at der ryger en smule af. Og det kan du ikke blive ved med, for til sidst vil gulvbrædderne blive så tynde, at de flækker – og så skal der altså lægges helt nyt gulv.

Det anbefales altså, at du udelukkende vælger at tage sagen i egen hånd, hvis du har prøvet det før. Det kan nemlig komme til at koste dig dyrt, hvis du laver fejl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *