Giv boligen liv med interessante elartikler

Du kan give din bolig liv på mange måder. De fleste forsøger sig med en alternativ indretning, at finde spændende kunst til væggen eller måske endda malene væggene i en mere aggressiv farve. Der er – desværre – ikke nær så mange mennesker, der vælger at tænke i retning af, at udskifte eller tilføje flere elartikler til boligen. Elartikler kan være mange forskellige ting, så derfor betyder det ikke nødvendigvis, at du skal lede efter nye stikkontakter – selvom en række moderne stikkontakter i f.eks. børstet stål og sort plastik kan give boligen en helt ny karakter. Elartikler kan f.eks. også være diverse typer af belysning, hvorfor du f.eks. kan se nærmere på en række nye udendørs væglamper.

 

Væglamper kan bruges både inde og ude

Der skal bestemt ikke lægges skjul på, at der findes rigtig mange væglamper. Du kan f.eks. nemt finde et bredt udvalg af sådanne lamper i større boligkæder som ILVA eller IKEA. Hvis du foretrækker klassisk, dansk design, så har f.eks. Arne Jacobsen og Poul Henningsen lavet et væld af spændende lamper til væggen. Det viser blot, at der er mange muligheder i denne sammenhæng – og derfor er det også et oplagt punkt at se nærmere på, hvis du gerne vil pifte boligen lidt op. Det bedste af det hele er dog, at mange væglamper både kan benyttes inde og ude, så du har derimod også mulighed for at skabe et anderledes syn på boligen set udefra.

 

Tilpas dine elartikler til den øvrige indretning

Hvis du skal købe nye elartikler, så skal du naturligvis sikre dig, at de passer godt sammen med din øvrige indretning. Markedet rummer et væld af forskellige typer af elartikler, så hvad end du er på udkig efter nye stikkontakter til hele boligen, en række nye væglamper til stuen eller du derimod har et ønske om, at få udskiftet samtlige radiatorer i boligen, så skal du sikre dig, at det æstetisk set passer sammen med din øvrige indretning. Det kommer bl.a. til udtryk i, at det ikke altid passer synderligt godt sammen, at hænge en Arne Jacobsen-lampe op ved siden af en pangfarvet lænestol fra IKEA.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *