Hay Loop Stand bordet

Et fantastisk smukt bord, som har en pris der er til at betale.
Loop Stand er et smukt og unikt bord – det er simpelt og funktionelt på samme tid. Bordet er designet af danske Leif Jørgensen, for det danske designerfirma Hay. Designet kommer i forskellige farver:

  • Hvidt – med en synlig trækant, som giver et en fed kontrast.
  • Sort.
  • Valnød.

Bordbenene består af løse “savbukke”, som man skruer direkte på undersiden. Det er en nem process, som tager ganske få minutter. Savbukkene gør bordet stabilt, og gør designet anderledes og unikt.

Bordet har et meget simpelt design, og er meget typisk Hay. Den perfekt til folk som søger en minimalistiske og simpel stil i deres hjem.

Størrelser & Materialer

Bordpladen kommer i forskellige størrelser – Du kan vælge i mellem størrelserne:

L 160 x B 77,5 x H 74 cm
L 180 x B 87,5 x H 74 cm
L 200 x B 92,5 x H 74 cm
L 250 x B 92,5 x H 74 cm

Bordpladen er 3 cm tyk.

De forskellige farver og størrelser, gør at bordet er meget fleksibelt, indretningsmæssigt passer det ind i mange forskellige former for hjem. Spisebordet er lavet af en praktisk linoleumsplade, som er rigtig hårdfør overfor pletter og ridser. Bukkene er lavet i pulverlakeret stål, og gør bordet rigtig stabilt.

Konklusion

Er du på udkig efter et nyt spisebord til dit hjem, så kan Hay Loop Stand bordet være en fed mulighed. Designet er pænt og unikt – det er både meget konservativt og simpelt, men samtidigt lidt anderledes med de atypiske bordben. Prisen er rimelig – bordet koster lidt over 4.000,- kroner, hvilket gør det til et bord som de fleste har råd til at eje.

Hay Loop kan købes hos Trendbazaar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *