Gratis tegneprogram

Leder du efter et gratis tegneprogram, der ikke bare er let at anvende, men også har et flot og professionelt layout, så prøv vores gratis tegneprogram. Med Danish Livings gratis 3D tegneprogram RoomSketcher kan du hurtigt og let lade dine indretningsdrømme og udbygningsplaner komme til live. Det kræver ingen særlige forudsætninger at anvende programmet og du kan anvende det til alt fra at lave en simpel plantegning til at indrette din drømmebolig med møbler fra kendte møbelkæder.

Tegneprogram med mange anvendelsesmuligheder

Prøv tegneprogrammet med det samme. På få minutter kan du være i gang. Opret en gratis konto på Danish Living RoomSketcher og begynd at lave flotte boligindretninger. Det er ikke nødvendigt at oprette en konto, men ved at gøre det kan du nemt gemme tegningerne og hente dem frem og arbejde videre på dem senere. Det er nemt og gratis og du kan endda logge på med din Facebook-konto.
Første gang du logger på, kan du se et eksempel på et indrettet grundplan. Hvis du ønsker at oprette din egen plantegning med det samme kan du gøre det ved at klikke på knappen “Ny”. Her har du valget mellem at starte forfra med et helt tomt ark, hvor du kan tegne din egen plantegning. På denne måde kan du tegne plantegningen fra bunden. Du kan dermed få tegningen til at ligne præcis det du har i tankerne eller lave en tro kopi af dit eget hjem. Du kan også komme hurtigt i gang ved at benytte dig af én af de mange skabeloner til grundplanen.RS_image1

Tegn en simpel grundplan eller lav en flot præsentation af dit projekt

Når du har tegnet dine vægge eller valgt en skabelon til dine rum, kan du begynde at trække vinduer og døre ind. Det gør du ved at klikke på menupunktet “2. Vinduer etc.”. Når du markerer en dør eller et vindue, kan du trykke på “Egenskaber” og justere vinklen på dørene. Du kan også trække trægulve, fliser og tapeter ind fra det 3. menupunkt. Du kan endda tilføje materiale til en enkelt væg, ved at markere væggen og klikke på “Egenskaber” for at vælge det materiale, du vil have ind på væggen. Til sidst kan du begynde at møblere din bolig via møbler fra det 4. menupunkt. Du kan vælge mellem mere end 4000 produkter fra bla. IKEA, B & O og BoConcept.
Sørg for at gemme dit projekt en gang i mellem så du altid kan komme tilbage og arbejde videre.
Når du vil se hvordan din indretning vil se ud i 3D kan du bruge den smarte snapshot-funktion. Du skal blot trække det lille grønne kamera derhen i boligen, hvor du ønsker at se din indretning fra. Herefter klikker du på kamera knappen oppe til højre i vinduet ved siden af “Galleri”. Herefter bliver der taget et billede af dit rum fra det kamera du har placeret i rummet, og du kan straks se billedet øverst til højre. Du kan trykke på “Galleri” for at gemme dit billede i galleriet. Hvis du vælger “Gem som” “Home 360​​”, får du et panorama billede af dit værelse, som du kan imponere familie og venner med.

RS_image6

Udskriv dine tegninger

Du kan også udskrive din plantegning i forholdet 1:50, 1:100 eller 1:200 vha. knappen “Plantegninger”.
Når du har designet din drømmebolig i RoomSketcher, er det tid til at dele dit projekt med alle dine venner så de rigtig kan blive imponerede.
Du kan dele din indretning på Facebook, Twitter og Google +. Brug blot knapperne i tegneprogrammet, eller kopiér linket fra browseren. Hvis du har nogle problemer undervejs, er der hjælp at hente på RoomSketchers Facebook
side. Du kan finde svaret på dit spørgsmål på deres væg, eller sende et spørgsmål, og de
svar så hurtigt som muligt.
Gå i gang med det samme og se hvor let og hurtigt du forvandler dine boligidéer til en rigtig flot plantegning og flotte 3D billeder af din nye bolig. Du kan benytte vores 3D tegneprogram via dette link: RoomSketcher/Danish Living 3D tegneprogram

Læs også:

2 comments for “Gratis tegneprogram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.