Hvad giver man nye boligejere i indflyttergave?

Er du netop blevet inviteret til indflytterfest og vil du gerne have en gave med, men ved du samtidig ikke hvor meget man skal give gave for og hvad man skal købe, så læs med her hvor vi giver dig nogle gode tips og ikke mindst nogle gode gaveideer til den store indflytningsfest.

Ting til hjemmet

Det siger sig selv at det mest normale at give i gave til en indflytterfest er en ting til hjemmet, det kam være alt fra en lille nips ting, til en plakat, et maleri, måske en vase, en blomst, en gavekurv eller andet. Det kan også være noget til køkkenet, såsom en flot salatskål, en brødrister, en kaffemaskine eller andet. Til soveværelset kan du give sengetøj, en hovedpude eller en lille pynteting. Til badeværelset kan det være en flot sæbedispenser, nogle lækre håndklæder eller måske et badeforhæng.

Ting til haven

Hvis de nye boligejere har fået hus og det dermed er første gang de får have, så mangler de med garanti rigtig mange ting til at vedligeholde og holde haven i topform igennem hele sommeren. Derfor kan det være de har behov for en plæneklipper, en løvsuger, planter, blomster eller andet. Det kan også være de har fået en lille terrasse og derfor ønsker et lille cafesæt hvor de kan sidde og drikke deres morgenkaffe med mere. Det kan også være noget til grillen, det kan være et par grillhandsker, måske en grillstarter eller kogebog til hvordan man laver lækker mad på grillen henover sommeren, det er noget du også selv kan bruge da du så kan sige at de skal invitere dig på mad når de har fået øvet sig i nogle lækre retter.

En god oplevelse

En anden ting som der er mulighed for at give til en indflytterfest og noget som er lidt mere personligt er en oplevelsesgave. Oplevelsesgaver hitter stort for tiden og det er der nok god grund til, mange af os lever et liv hvor vi allerede har alt hvad vi skal bruge, vi mangler ikke flere små ting og hvis vi mangler det, så køber vi det ofte selv. Tjek Gavespot.dk og find flere ideer til indflytterfest og hvad man giver i gave.

Vi håber denne guide har hjulpet dig til at finde frem til nogle gode gaveideer til indflytterfesten, vi håber samtidig det bliver en sjov og uforglemmelig aften med god mad, en masse hygge og ikke mindst nogle gode kolde drinks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *