Ideer til indretning af små rum

Hvis du har et lille rum som du ikke ved hvad du skal bruge til, fordi du ikke mener der er plads nok, så er der skam plads nok. Det handler bare om at udnytte pladsen. Hvis du f.eks. har et skrivebord du kan slå ud og slå op, så har du sparet pladsen. Du kan f.eks. også have en køjeseng med skrive bord under hvis det er et børneværelse. Dette er en god måde at spare plads på da du vil kunne flytte skrivebord og seng ind på samme plads.

Hvilken farve møbler skal jeg vælge?

Du kan med fordel også vælge lyse møbler da de giver en mere åbenhed i rummet og du derfor vil føle at det er større end det er. Ved at vælge kombinations møbler så kan du spare massere af plads, hvis du f.eks. har et skrivebord som du også kan benytte som spise bord så er der igen sparet plads.
Boligindretning er derfor essentiel når du skal få mange ting ind på lidt plads. Her kan du med fordel også anvende de online tegneprogrammer som flere forskellige firmaer udbyder. Her kan du indtaste målene på dit rum, og prøve at indsætte møblerne så du kan se hvad der passer ind hvor og hvor meget plads der er tilbage. Du kan flytte rundt på firmaernes møbler og prøve forskellige slags, alt sammen uden du behøver måle op mange gange, og uden du behøver bevæge dig.
Du kan endda få et billede af rummet i 3D så du kan få et realistisk blik på hvordan det ser ud.
Her kan anbefales programmer som Ikea Homeplanner, eller f.eks. danishlivings eget tegneprogram . Hvis du har et lille rum vil du med fordel kunne flytte varmen ned i gulvet da radiatorer fylder rigtig meget. Derfor ville du kunne spare en masse plads på at flytte varmen ned i gulvet. Du skal derfor også sørge for at købe de møbler du har brug for, og ikke købe en masse unødvendige ting. Derfor køber møbler efter behov.

Vælg møbler med flere funktioner til de små rum

Hvis du f.eks. finder en sofa der har noget opbevaringsplads også ville dette være en smart løsning. Multifunktionelle møbler er derfor ideelle til små rum da de kan spare dig for virkelig meget plads.
Du kan med fordel spørge nogle eksperter hvad de mener er den bedste mulighed for at indrette dit rum på bedst mulig vis. Mange møbelbutikker, som f.eks. IKEA tilbyder at hjælpe dig med at indrette rummene i din bolig bedst muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *