Ting at gøre ved Islands Brygge

Bryggen er et af de mest fantastiske steder at være bosat i Danmark. Der er en helt fantastisk sjæl og samtidig så er København blot en kort tur over Langebro. Der har altid været meget at lave på Islands Brygge og igennem de seneste par år er der blot kommet flere og flere ting til, som gør at Islands Brygge er et fantastisk sted at være og bo.

Kilde: Wikimedia

Kilde: Flickr

Kilde: Wikimedia

En af de mest fantastiske ting ved Islands Brygge er de mange mennesker der bor her og det liv som området har. Der er altid lige fra de gamle arbejdere til mange studerende fra de nærliggende kollegier og tilflyttere. Samtidig er området blevet fantastisk de seneste par år hvor man for alvor kan mærke udviklingen på godt og ondt. En af de ting der er med til at tiltrække mange folk fra nær og fjern er havnebadet der altid er et besøg værd om sommeren. Det er ikke altid at badet er åbent, hvilket man kan tjekke på Københavns Kommunes hjemmeside, men når der er åbent er der garanti for masser af liv og gode stunder nede ved vandet.

Havnebadet er dog ikke det eneste man kan nyde når det er godt vejr. Amager Fælles er også helt fantastisk for dem som gerne vil have noget natur. Det store parkområde har meget at byde på og det er skønt at kunne komme rundt og se smuk natur selvom man bor midt i København. De mange cafeer der er i området er også med til at give godt liv og sjæl.

Natur og havnebad er dog langt fra det eneste man kan nyde godt af om sommeren på Islands Brygge. Der findes et utal af cafeer på Bryggen og det kan næsten være svært at overskue hvor mange der er. Det er helt fantastisk at sidde ude foran en cafe om sommeren og mærke den puls der går igennem hele Bryggen når folk er glade og vejret er godt. Cafeerne er selvfølgelig også gode når vejret ikke lige byder på at sidde udenfor og er altid et besøg værd.

Kilde: Flickr

Når vejret ikke er godt er der også mange andre måder at bruge sin tid på Islands Brygge og i nærheden. Tæt på Bryggen kan man finde gode muligheder som fx Casino Copenhagen der har været vært for store begivenheder som fx European Poker Tour og forskellige messer. I den anden retning er Ørestaden også tæt på, hvor man kan tage i Fields eller Bella Sky. Ørestaden har ikke den samme charme som Bryggen, men til regnvejrsdage eller trist vejr er det nemt at komme derud og prøve de forskellige ting af.

Kilde: Flickr

Hvis man tager turen over Langebro har man også hele København i nærheden med masser af muligheder. Selvom Bryggen er fantastisk og man vil kunne bruge det meste af tiden her, så er det også værd at tage den korte tur over broen og fx tage et besøg i Tivoli der ligger i kort afstand væk.

Med resten af København lige på den anden side af broen, så er der rigelig af muligheder når man har udforsket Bryggen og skal prøve noget nyt. Det er samtidig nemt at komme rundt med metroen og kort afstand til alt ting rundt omkring på Amager. I alle retninger fra Bryggen er der masser af ting at give sig til, dette er lige fra at tage ind til København, syd til Ørestaden eller østpå mod Amager Strand, hvor der også er helt fantastisk om sommeren.

Læs også:

    Ingen fundet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *