Hjemmelavet julepynt sikrer julehyggen i de danske hjem

Man siger, at julen er hjerternes fest og det er selvfølgelig ikke kun dem af papir, i farverige og fantasifulde kreationer, at der tænkes på. De hjemmelavede papirhjerter er nu alligevel et meget fint symbol på hvad julen også handler om – nemlig, at der er tid til at være sammen med familie og venner og sammen klippe julehjerter og lave julepynt, mens flammerne buldrer i pejsen og gløggen simrer på komfuret.

I den fælles julehygge bliver der tid til at være sammen, hvilket der jo ikke altid er i en travl og stresset hverdag, hvor alle dagligdagens gøremål presser sig på. Der er både tid til sjov og hygge, når julehjerterne flettes og den indre designer folder sig ud i fantasifulde kreationer af papir, pap, kogler nisser og alt hvad der hører julen til.

Julepynt 2013

Måske har du brug for et par gode idéer, eller lidt inspiration til hvordan årets julepynt skal laves. Et rigtig godt sted at starte, er hos Søstrene Grene, hvor der som bekendt altid er rigelige forsyninger af spændende ting og sager, der kan bruges til at lave sin egen julepynt af.

Lav dit egen julepynt – find inspiration her:

Søstrene Grene har udgivet et par videoer, hvor du kan finde inspiration til årets julepynt. Du kan se dem herunder:

Julepynt 2013: Vær kreativ og vind 10.000 DKK

Måske har du en helt særlig idé til hvordan man kan lave en flot og helt unik julekreation. Du kan deltage i konkurrencen på Søstrene Grene’s officelle Facebookside. Se mere i slutningen af videoerne.

Jule-sprællemand til at printe ud

Her på redaktionen er vi også kommet helt i julehumør og har lavet en jule-sprællemand, der er lige til at printe ud og samle. Det særlige ved sprællemanden er, at du inden du printer den ud kan indsætte et billede af dit eget ansigt, eller et billede af f.eks. din chef. Måske en idé til årets julefrokost?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *