Kogende vand på et splitsekund direkte fra vandhanen

Flere gange dagligt har man brug for kogende vand i køkkenet. Til at lave te og kaffe, eller til madlavningen i øvrigt. Med en vandhane til kogende vand behøves man kun at dreje på den børnesikrede vandhane, og ud kommer der kogende vand. Slut med at skulle stå og vente på at vandet kommer op at koge.

En vandhane med kogende vand er i virkeligheden en slags blanding mellem en elkedel og termokande. Vandet kommer fra en lille isoleret tank under køkkenbordet. Vandet løber gennem et filter, hvor det renses inden det kommer ud af vandhanen. Vandtanken med det kogende vand er så godt isoleret, at det kun kræver meget lidt energi at holde det varmt.

Den største ulempe ved en vandhane til kogende vand er prisen. Priserne starter typisk ved 6000 kr, men sammenlignet med hvilke andre udgifter, der er ved at lave et nyt køkken, tynger udgiften til vandhanen nok ikke så tungt på budgettet.

Se videoerne nederst på siden, hvor du kan se hvordan en vandhane til kogende vand virker.

[youtube] http://www.youtube.com/watch?v=8G7V_Kgulao[/youtube] [youtube] http://www.youtube.com/watch?v=E9I8xpgd3xY&feature=related[/youtube]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *