Lån penge til nye møbler

Sommeren er lige udenfor døren og det er helt forståeligt, at du gerne vil skaffe nogle nye møbler til din have. Nogle gange kan det bare være lidt dyrt. Og det er lige nu, du gerne vil skaffe noget nyt.

 

Pludselig finder du noget til halv pris. Men du har ikke pengene. Hvad gør du så?

Der er et hav af forskellige muligheder for at låne penge, og det er derfor at Minifinans.dk gerne vil løse af dit problem – med et kviklån.

 

Hvorfor er Minifinans.dk noget du har brug for?

 

Du kan se på Minifinans.dk’s gennemsigtige hjemmeside, at det er op til dig hvor mange penge, du vil have udbetalt. Og du selv vælge, hvornår du gerne vil tilbagebetale pengene. På den måde får du at se, hvor meget du egentlig sparer ved at låne pengene hos os. Du vælger bare beløbet samt den ønskede løbetid. Derefter skal du bare udfylde dine oplysninger samt NemID informationer. Efter de nye regler, bekræfter vi lånet først 48 timer efter at du har ansøgt.

 

At låne pengene i banken?

Det hele er selvfølgelig op til dig. Men gider du virkelig vente i køen i banken i årevis? Gider du for alvor forklare alle grundene til, hvorfor du har brug for lånet her og nu? Hvis du hellere vil låne beløbet i banken, bliver du nødt til at forklare hele historien til din rådgiver. Tværtimod er vores medarbejdere ikke interesseret i, hvorfor du lige har brug for pengene. Den eneste du bør, er at være mindst 21 år gammel, at du ikke registreret i RKI som dårlig betaler og at du kan fremvise lønsedler samt skatteforhold. Sidstnævnte henter du med ét klik fra Minifinans.dk via Skat.dk Synes du at det er for meget? Det gør du selvfølgelig ikke.

 

Årets lån

 

Vi er glade at meddele, at vi er kårede til årets lån i 2017 af Moneylender (som er en uafhængig lånesammenligningsside). Du kan læse alt om det på vores hjemmeside, men også på Trustpilot, hvor du kan se række af glade kunder som rent faktisk er vores bedste reklame. Prøv vores hjemmeside – og giv os gerne derefter din feedback. Vi bliver glade for at læse og høre, hvad du har at sige om os.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *