Lille Spejl På Væggen Der…..

“Lille Spejl På Væggen Der….” Sådan begynder historien vi alle kender og mon ikke de fleste mennesker har stået og drømt sig kønnere eller smartere i et kort øjeblik eller mere.

Ethvert hjem har mindst et spejl. Om ikke andet i badeværelset over håndvasken eller i entreen, hvor man lige kan rette på frisuren, hvad enten man er på vej ind eller ud af døren.

I dag er et spejl ikke mere kun en brugsgenstand, men også blevet en form for skulptur og noget man f.eks. fylder en tom væg ud med. Spejlene bliver større og større og ofte med meget kraftige og voluminøse rammer, hvad enten de så er barokke, klassicistiske eller de helt moderne. Der kan tit være en tendens til at ville købe et større spejl end der egentlig er plads til men det er meget vigtigt at et spejl ikke kommer til at fylde for meget. Spejle skal nemlig ikke se ud som om at de har hængt et andet sted før, hvor der var mere plads omkring det. Det smukkeste spejl kommer let til at se grimt ud hvis det er mast ind på en væg der er alt for lille til spejlet.

Hos www.allespejle.dk fører vi et meget stort udvalg af Guldspejle, Sølvspejle, Hvide Spejle og Sorte spejle….du kan også finde runde spejle og ovale spejle. Vi rådgiver gerne folk omkring hvilken slags og hvilken størrelse et spejl vil passe den enkelte kunde.

Du kan se vores mange forskellige spejle på vores hjemmeside www.allespejle.dk eller du kan besøge vores fysiske butik i Hillerød hvor du også kan se vores mange Tiffany Lamper, Marokkopuder og Buddha figurer samt vores mere end 150 forskellige Hvide og Mørke møbler på Sdr. Jernbanevej 16. Tlf. 48242208 mobil 40112208.

1 comments for “Lille Spejl På Væggen Der…..

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *