Messing lysestager er et hit i Danmark

Messing lysestager er et hit i Danmark

Mit kongerige for en messing lysestage! – Ej dog ikke helt, men tæt på. For messing lysestager er op vej frem i Danmark, ligesom messing lamper er.

 

Ja, i det hele taget er indhold der passer til boligen, lavet af messing, et stort hit, ligesom kobberet var tilbage.

 

Messing lysestager kan fås i mange varianter og kan passes til de store bloklys, ligesom du også kan bruge helt almindelige lys i din kommende lysestage af messing.

 

Når du skal ud og købe en messing lysestager, kan du gøre ved at gå på et loppemarked. Mange har nemlig set at folk gerne vil betale for lysestagerne og derfor gjort det til en forretning.

 

Det er også muligt at købe dem online på de forskellige auktionshuse som husere omkring på facebook, ligesom du også kan bruge de sociale medier til at finde mange messing lysestager.

 

Er du en af dem der godt kan lide lysestager som er mere gammeldags kan du også besøge diverse antikforretninger for at se om de skulle have deres messing lysestager.

 

Det er muligt at få lysestager der passer overalt i huset – badeværelset, stuen, soveværelse, ja overalt.

 

Ligeledes kan du, hvis du ikke har så meget bordplads, få messing lysestager som du kan hænge på væggen og derved undgå at skulle sætte den ned på gulvet når du skal bruge din bordplads.

 

Rengøring af messinglysestager

Når du skal købe en messing lysestage skal den dog også rengøres engang imellem. Det kan du gøre på mange måder, men et af de ældste tricks bogen er som følger:

 

Start med at opløse et halvt brev citronsyre – eller godt og vel 15 gram – hvorefter du hælder 2 liter varmt vand ned i en opvaskebøjle.

 

Når du har gjort det ovenover skal du lægge din messing lysestage ned i vandet og lade det ligge i 20 minutter så citronsyren når at få ordentligt fat.

 

Har du en lysestage som har krummelurer kan du bruge en tandbørste eller noget i den stil til at få fjernet snavset.

 

Du tager dem nu op, og vasker dem op ligesom du gør med dine tallerkner: skyl dem herefter og tør det hele af.

 

Følger du den ovenstående opskrift kan du være sikker på at du får skinnende messing lysestager fremfor det matte og mindre flotte. Gør det en gang hver måned.

 

Vil du se mere til lysestager i messing så klik hermessing stage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *