Når børneplakaten skal være noget helt særligt

Når du indretter børneværelset, der det vigtigt, at du husker væggene. En sød børneplakat med eksempelvis bogstaver, dyr, prinsesser, sejlbåde eller flyvemaskiner kan løfte et energiforladt børneværelse og bringe en god portion wow-faktor med inden for døren.

Hvilken børneplakat passer ind hos dig?

Plakater er i den grad på mode, og tendensen ser ud til at fortsætte ufortrødent opad. Hvorfor? Fordi søde børneplakater bare kan noget, når det kommer til stil, hygge og udtryk.

Det sker ikke så ofte, at vi har fotografier liggende, og selvom de små synes, at familiealbummet er fornøjeligt, vil de fleste foretrække en masse herlige farver og spændende tegninger. Hvilken plakat skal du så sende bud efter til dit barns værelse? Her er der ikke andet at gøre end at undersøge udvalget. Der er nemlig mange børneplakater at vælge imellem, og det kan være lidt af en opgave at udpege sig den eller de helt rigtige motiver.

Nogle plakater er ganske enkle, med ingen eller kun få sarte farver. Andre kunstnere udnytter hver en kvadratcentimeter af papiret, så der foregår en masse ting. Nogle motiver har en meget ren streg, mens andre minder mere om en virkelig tegning. Det er alt sammen et spørgsmål om smag, og hvilken stil du i forvejen har lagt for dine børns værelse.

Du har også mange muligheder, når det kommer til størrelse. Ofte er den mindste størrelse A5 og den største B1, som måler 70×100 cm. Udnyt de mange størrelser – og også rammer – til at skabe et kunstnerisk udstyk på væggen med forskellige motiver.

Genbrug eller originalt motiv på plakaten?

Vær opmærksom på, at nogle motiver er meget ‘slidte’. Det vil sige, at motivet er ét, man kan købe i mange forskellige plakatshops. Hvis du ønsker noget unikt, så se efter en plakatshop, som selv designer motiverne. På den måde ved du, at du får en unik børneplakat med hjem.

Lyst til at se flere unikke plakater? Så besøg unikplakat.dk.

Unikke plakater til børn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *