Ny køkkenserie fra uno form: Æstetik og funktion i formfuldendt harmoni

Med sin nye i-serie præsenterer uno form en kompromisløs nyfortolkning af det nordiske køkken, hvor naturen bydes indenfor i et køkkenunivers, som ikke alene oser af materiel kvalitet, arkitektonisk harmoni og æstetisk enkelthed, men også indbyder til mange timers hygge og samvær i husets vigtigste rum.

uno forms nye i-serie henter sin inspiration i den nordiske natur – vandet, træet, lyset og luften. En helstøbt nyfortolkning af det skandinaviske køkken med en stilsikker minimalisme for øje. Det massive træ i smuk kombination med marmor, naturlige finérer og overflader sikrer uovertruffen holdbarhed og appellerer til hele familien som et hyggeligt og varmt samlingspunkt i hjemmet. Prikken over i’et i den tidløse bolig – og et køkken, der holder hele livet.

I mere end 40 år har uno form været indbegrebet af eksklusive køkkener. Med i-serien overrasker uno form igen med perfektion ned til mindste finesse.

Elegante og ergonomiske greb

I-serien udvisker grænsen mellem køkken og møbel med sin enestående signatur – det på én gang æstetiske, ergonomiske og funktionelle greb, der er fræset direkte i fronten – også på integrerede hvidevarer. Det smukt ifræsede greb er usædvanligt funktionelt, fordi den lidt kraftigere dimension på fronten giver mulighed for at fræse et ordentligt greb, der er til at arbejde med og tage fat i. Samtidig underbygger de smukke dimensioner følelsen af kompromisløs kvalitet og sofistikeret elegance, som i den grad er til at føle på.

I-serien kan med fordel kombineres med u-serien, der er helt uden greb, til flotte og unikke køkkenløsninger. Til begge serierne er fronterne netop 22 mm – en detalje, der understreger uno forms perfektion og gennemtænkte design, som altid er til at få øje på. Og til at mærke.

Customize dit køkken med langtidsholdbare løsninger

uno form lancerer i-serien i flere forskellige, smukke træsorter – bl.a. ask, eg og valnød. Desuden fåes i-serien lakeret i farven Glacier White i enten mat eller højglanslak. Det giver dig muligheden for at vælge lige præcis den variant, som matcher ind i dit hjem, ligesom du med både u- og i-serien kan customize dit køkken præcis, som du drømmer om.

Nærmeste forhandler oplyses på telefon 9863 2944 eller på www.unoform.dk.

Nyt uno form showroom på Søtorvet i København

Oplev også I-serien live i uno forms helt nyrenoverede og fascinerende showroom på Søtorvet, der ligesom uno forms køkkenkoncepter er kendetegnet ved et helstøbt arkitektonisk udtryk, hvor natur og teknologi forenes i skøn harmoni.

I den totalrenoverede flagshipstore på Søtorvet i København kan samtlige køkkenserier fra uno form opleves – og det samme gælder uno forms serier af high-end garderobesystemer og bad. Showroomet afspejler fra inderst til yderst uno forms kompromisløse mindset og stræben mod det sublime.

I samme øjeblik, man træder indenfor i showroomet, opstår en følelse af ro, velvære og perfektion. Natur og teknologi forenes i mødet med en imponerende stor, grøn efeuvæg, der i kontrast med en storskærm med ipadkontrolleret Customizer, afspejler uno forms unikke evne til at forene natur og teknologi i elegant arkitektonisk udtryk.

Showroomet inspirerer og appellerer uvilkårligt til at slippe køkkendrømmene fri. Dygtige rådgivere og indretningsarkitekter står til rådighed – lytter, tegner, fortæller – og puster også gerne liv i køkkendrømmene.

Om uno form

uno form blev udviklet i 1968 af Arne Munch og har lige siden været garant for eksklusive køkkener udført i det fineste snedkerarbejde skabt med hænderne og hjertet og med rod i årelange håndværksmæssige traditioner. Det klassiske enkle format, de rene linjer og den sublime funktionalitet har gjort uno form til indbegrebet af tidløst dansk køkkendesign, der hæver sig over flygtige trends. uno form, der betyder én form på latin, er baseret på idéen om et kvadratisk standardmodul, der kan anvendes frit afhængigt af behov og rumforhold.

Arne Munch konstruerede derfor en kube på 60x60x60 cm., der åbnede for uendelige kombinationsmuligheder, og skabte dermed et køkkenkoncept, der med sit enkle og geniale design revolutionerede køkkenformgivningen. Og det gode håndværk er stadig i fokus, derfor bliver meget den dag i dag lavet med håndkraft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *