Nyt dansk designer urmærke brager ind på den Sociale Medie scene

I Danmark har vi mange ting som vi kan være stolte af og jo mere vi kommer ud i den store verden jo mere ser vi hvordan dansk design bliver anerkendt. Du kan rejse til Japan og se hvordan de står i lang kø for at købe alt hvad der har med Danmark at gøre og du kan tage til USA hvor du kan finde vores produkter i næsten alle afkroge. Noget vi som danskere bestemt kan være stolte af vores lille land taget i betragtning.

Hvis du elsker alt hvad der er dansk, så er de fine ure fra Chris Copenhagen det seneste skud på modestammen. Det danske mærke har taget moden med storm og høster allerede stor ros på de sociale medier efter kun kort tid i branchen. Kvaliteten er, som næsten alt andet dansk, helt i top og der er blevet kræset godt omkring detaljerne, så man som bruger og kunde får følelsen af noget særligt. Udover kvaliteten så bliver de elegante Chris Copenhagen ure ligeledes holdt i et yderst minimalistisk design som vi i Skandinavien alle dage har været kendt for.

Kvaliteten kommer også til udtryk i at mærket honorerer hele 3 års garanti på urene, hvilket således er et år længere end det normale og understreger nok engang kvaliteten i disse armbåndsure, men også den faglige stolthed som man ikke ønsker at gå på kompromis med og man derved forsøger at give kunderne en oplevelse de kan tage med sig videre. Et klassisk dansk træk, hvor vi altid forsøger at bygge noget op som kan vare ved i stedet for at fremstille noget som efter kort tid bliver ødelagt – Gode sunde danske værdier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *