Nyt køkken fra IKEA – familier får eksperthjælp til indretningen

Køkkenet hører til et af boligens vigtigste rum, men desværre er det ofte også det dyreste. Måske derfor vælger stadig flere danskere et køkken fra svenske IKEA.

IKEA er faktisk gået hen og blevet danskerne foretrukne sted at handle køkken. Årsagen er ikke kun en attraktiv pris. Det handler også om mange valgmuligheder inden for design og indretning og sidst men ikke mindst handler det om en kvalitet og en slidstyrke, der er noget af det bedste på markedet.

IKEA har bevist, at det godt kan lade sig gøre, at producere et køkken der ligger helt i top når det drejer sig om kvalitet og slidstyrke, selvom prisen er lavere end de fleste konkurrenters og samtidig har man formået at give kunderne et utal af valgmuligheder i forhold til design og muligheder for individuelle indretningsløsninger.

Individuelt og personligt designet køkken

Noget af det der har gjort danskerne helt vilde efter et IKEA-køkken er muligheden for at slippe den indre designer løs og skabe et køkkenmiljø, der er individuelt tilpasset den enkelte families ønsker og behov.

Mulighederne for at sætte sit personlige præg på køkkenet, både i forhold til det ydre design og de indre funktioner synes næsten uanede. Det sværeste er nok i virkeligheden at vælge mellem de de mange forskellige løsninger og designs der findes.

Hjælp til indretning af køkkenet

Nogen har måske en forestilling om, at et køkken fra IKEA kun er egnet for handy manden eller kvinden, der kan lave alt selv. Eller at du ikke kan få hjælp til at opmåle og tegne dit nye køkken. Faktisk tilbyder IKEA hjælp til hele processen fra idé til færdigt køkken.

IKEA hjemmeholdet løser den store køkkenudfordring

Følg med i første afsnit af hjemmeholdet, hvor familien Fleicher får hjælp til at løse den store køkkenudfordring. Der er rigtig mange gode tips til dig der drømmer om et nyt køkken. Du kan via linket i videoen finde en masse information om alt fra populære køkkentrends lige nu til hvilke praktiske forhold du skal være opmærksom på når du laver nyt køkken. Du kan også se nogle af de 731 film, der ligger på IKEA´s Youtube kanal og få inspiration og lære nyttige tricks fra nogle af de mange tusinde danskere, der har fået et køkken fra IKEA.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *