Ophøj indretningen i dit hjem med en hems

Sponsoreret indlæg
En hems har i lang tid været svaret på, hvordan man udnytter pladsen i hjemmet med højt til loftet. Når pladsen på gulvet ikke er tilstrækkelig, er det fordelagtigt, at man kan begynde at tænke op af, og her er hemsen perfekt. Den kan både bruges som soveværelse, opholdsrum, galleri, hyggehjørne og meget mere. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser. Går du med en drøm i maven om at tilføje en hems til dit hjem, så læs med her og find ud af, hvordan den kan udnyttes, og hvordan den kan bidrage til et smukkere hjem med den rette indretning.

 

Hvorfor?

Når et hus indeholder flere vertikale niveauer, giver det nærmest hjemmet en hel ny dimension og deler det på den mest elegante måde. Det er dog ikke alle hjem, der er velsignede med flere etager, men her er hemsen det gode alternativ, som nærmest kan være endnu mere elegant end en ekstra etage, når man ikke har brug for vildt meget plads. Hemsen kan sidde mange steder – det er kun hjemmets vægge, der begrænser. Hemsen kan være relevant på børneværelset, i stuen eller i den lille lejlighed, hvor det virkelig kan give rummet en ny rummelighed.

 

Hvordan

Hemsen kan benyttes til mange ting. Er der ikke super meget plads, kan det være relevant at bruge den som en slags soveværelse. Her er hemsen et sted, hvor du trækker dig tilbage i dit eget lille hyggehjørne under loftet. Alt afhængig af hvor højt der er til loftet, og hvor stor hemsen er, kan du placere en seng med lamelbund, en lille skammel og eventuelt en lille reol oppe på hemsen. Et par planter og måske en radio kan give hemsen noget liv, og til timerne inden du går i seng, er det rart med en lampe, så du kan læse en god bog eller bare ligge og være dig selv, inden du går i seng. Jensen-company har en smukt udvalg af lamper, og du kan enten placere én i loftet eller på reolen ved siden af sengen. Se udvalget på hjemmesiden

 

Er der derimod masser af plads i hjemmet i forvejen, kan du med fordel være mere kreativ i din tilgang til indretningen af hemsen. Ved eksempelvis at placere den som en del af soveværelset kan den fungere som en form for walk-in closet, hvis der er højt nok til loftet. Den kan også sidde i stuen, hvis der er nok plads, kan den fungere som en form for loungeområde med et par stole og et bord, hvor du kan invitere gæster op eller selv sidde og slappe af. Der er noget specielt ved at sidde hævet over resten af hjemmet. For at gøre hemsen elegant er det vigtigt, at den føles som en naturlig del af hjemmet og indretningen. Det gøres bedst ved at finde en flot hemsetrappe, hvilket du kan finde ved at se her se her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *