Prøv noget andet end det danske

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen

Vi danskere er nogle rigtige tryghedsnarkomaner, der ikke så gerne træder ud af vores komfortzone og prøve de vilde ting. Men det er synd og skam, for det betyder blot, at vi går glip af en masse fede oplevelser og nye indtryk. ”Hvilke indtryk?” spørger du måske nu. Jo, det kunne f.eks. være at tage på Safari i Afrika.

Det lyder måske en smule ekstremt for Hr. og Fru Danmark, der er vant til campingferie og charterture, men hvorfor skulle man ikke tage på Safari? Med fly er verden pludselig ikke så voldsomt stor længere og det er slet ikke så dyrt, som det var engang.

Safari for alle og enhver

Det lyder nok som noget man læser om i Karen Blixen fortællinger, men det er noget som selv helt almindelige danskere kan nyde god af. Ved at klikke her kan du selv se, hvor let det egentlig er. Tag på en til Sydafrika og besøg den enestående Kruger national park, hvor du vil opleve det afrikanske vildmarksliv, som du aldrig har set det før.

Det er på alle måder vildere end at se gamle dovne løver i Zoologisk have derhjemme. For slet ikke at tale om elefanter, giraffer og antiloper. Det er ægte afrikanske savannedyr, der lever i deres rette element. Det giver et sug i maven, når du ved at det eneste, der er imellem dig selv og en stor løve er en bilrude.

Husk den rette påklædning til turen

Hvis du vælger at tage på eventyr og bestille en Safarirejse til Afrika, så er det meget vigtigt, at du er ordentligt forberedt på turen. Det betyder, at du skal have indkøbt en rejsegaderobe, so passer til klimaet i Sydafrika. Der er nogle helt enkle ”regler” som man bør overholde, når man rejser til solrige lande.

Let bomuldstøj i lyse farver er komplet uundværligt. Det lyder måske ikke så pokkers moderigtigt, men det er heller ikke derfor man tager på Safari. Men hvis man nu alligevel er en af dem, der går lidt op i hvordan man ser ud, så er der faktisk masser af muligheder for pænt og praktisk tøj.

Klik her og se Magasins flotte udvalg af dejligt tøj. Der er helt sikker også noget, som vil kunne passe fint til en Afrikarejse. Gå efter de lyse farver og let bomuld, så kan det ikke gå helt galt.

Tag nogle ting med hjem

Når man nu er på noget så eksotisk som Safari, så skal man altså også have lidt med hjem. Ikke at man skal have en udstoppet elefant med, men der er masser af muligheder for at få noget unik og lokalt med hjem. Det passer vildt godt ind i den danske indretning med lidt afrikansk kunsthåndværk eller måske endda noget, der minder om den Safari man var på.

Uanset hvad man vælger, så er der nok at vælge imellem. De afrikanske lande har en rig kultur og der er sælgere overalt, der for ganske få kroner sælger dig en flot souvenir. I safariparken burde og være muligt at købe noget, der kan give dig et evigt minde om denne fede tur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *