Retro møbler, vintage møbler og antikke møbler

Hvad der er populært og moderne i dag bliver hurtigt forældet. Der er en konstant strøm af nye designs som vinder ind og erstatter og fornyer tidens trends. Om mange år bliver de for tiden moderne møbler så moderne igen. Sådan har det altid været og sådan vil det sikkert blive ved med. Derfor kan man i mange moderne hjem i dag naturligvis finde mange retro møbler fra 50’erne og 60’erne. Men hvor får man fat i de mest moderigtige retromøbler?

Der findes ikke mange butikker i dag, der sælger retromøbler, da det må siges at være en meget nichepræget geschæft. Man kan naturligvis tage på loppemarkedet og finde en masse antikke møbler, men det kan være svært at finde nogle gamle møbler, der passer ind i boligens indretning og er i en ordentlig stand. Internettet byder dog på mange specialforretninger og heriblandt også møbelforretninger med retromøbler, lamper med videre.

Herunder er der nogle links til diverse online møbelforretninger der handler med retro møbler, retro lamper mv.

Jensen-classic.dk byder på retromøbler og retrolamper.

Antikke hvide møbler fra unikstil.dk

Find spændende vintage og antikke møbler på unikstil.dk

Udover diverse online møbelhandlere kan man også finde spændende retro møbler på auktioner og i brugt-forretninger og aviser. Søg eksempelvis på online auktioner som eBay og Lauritz.com.

Hvis du kender lidt til designermøbler kan der være mange penge at spare ved at købe retromøbler ved private og diverse brugtbutikker og genbrugsbutikker. Se eksempelvis Gul & Gratis og Den blå avis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *