Skal du bygge nyt hus? Spar penge med et lavenergihus

I disse dage er der rigtig mange danskere, der beslutter sig for at bygge et helt nyt hus fremfor at købe et ”brugt” hus, og det er der helt klart rigtig mange fordele ved. En af de største fordele ved at man vælger at blive nybygger og få bygget sit eget hus fra bunden af er naturligvis, at man er helt sikker på, at man får et hus, der lever op til netop de ønsker og krav, som man måtte have.

1458947488706

Herudover er der dog samtidig også rigtig mange andre meget væsentlige fordele, der er gode at tage med i sine overvejelser. Blandt andet er en anden stor fordel ved at købe sig et helt nyt hus, at man ikke skal bekymre sig omkring renoveringer på samme måde, som hvis man købte et brugt hus. Købes et hus af ældre dato kan man nemlig risikere, at man relativ kort tid efter et køb skal ud for at ofre penge blandt andet på tagrenoveringer, udskiftning af vinduer og døre samt flere forskellige andre ting, og det er de færreste naturligvis interesseret i.

 

Køber du i stedet for et helt nyt hus, kan du være helt sikker på, at der vil være rigtig lang tid til, at der eksempelvis skal foretages en tagrenovering til mange tusinde kroner – og du vil eksempelvis også have mulighed for at sikre, at din bolig er ordentligt isoleret, og at både vinduer og døre i boligen er energivenlige.

Spar penge på varmeregningen med et nyt lavenergihus

Køber du et helt nyt hus hos et af de firmaer, der tilbyder hjælp til nybyggeri, vil du blandt andet have mulighed for at vælge dig en løsning, der sikrer, at dine udgifter til sådan noget som varme i boligen vil være små.

1458947513313

Dette skyldes, at du den dag i dag har mulighed for at købe dig et lavenergihus, hvor der ved opførelsen af boligen er blevet lagt stor vægt på at sikre, at bolig er energioptimeret, således dine årlige omkostninger til sådan noget som varme er minimale. Dette sikres blandt andet ved hjælp af montering af energivenlige vinduer og ikke mindst ved at sikre, at boligen er godt isoleret.

1458947547655

Hvis du står og skal have bygget et nyt hus, og du gerne vil vide lidt mere omkring muligheden for at få bygget et lavenergihus, så kan du se meget mere hos virksomheden OneRoom, som er en af de danske firmaer, der arbejder med det at bygge lavenergihuse. Find inspiration lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *