Svanesofa – en designklassiker af Arne Jacobsen

Arne Jacobsen designede tilbage i 1958 den unikke og smukke svanesofa specielt til SAS hotellets lounge i København. Sofaen har et unikt og særdeles smukt design, som er baseret på kurvede former ligesom Arne Jacobsens også meget velkendte stol, Svanen.

Hvor benyttes Svanesofaen i dag?

Den dag i dag benyttes Svanesofaen hyppigst i private hjem. Her vil den utvivlsomt pryde stuen med det særdeles eksklusive design. Udover sofaen besidder et smukt design, er den dog også yderst komfortabel at sidde i, og det gør, at man altså ikke blot får sig en sofa, som har et lækkert design – man får også en sofa, hvor god komfort er sat i højsædet.

Find en svanesofa i den rette farve

Er du på udkig efter en ny svanesofa til dit hjem, skal du først og fremmest vide, at sofaen er lavet i flere forskellige farver. Et designmøbel som svanesofaen er naturligvis en relativ stor investering, og derfor er man som køber af en sådan sofa også i meget høj grad nødsaget til at gøre sig nogle overvejelser omkring farven på den sofa, som man beslutter sig for at købe. Sofaen er nemlig igennem tiden blevet lavet i flere forskellige farver, så det er derfor vigtigt, at du inden dit køb sørger for meget grundigt at få tænkt dit valg af farve godt igennem, så du kan være stensikker på, at det er den helt rigtige løsning, du får valgt dig.

Svanesofaen er produceret af gedigne og yderst slidstærke materialer

Såfremt man vælger at erhverve sig en svanesofa, skal man ikke være et sekund i tvivl om, at man har erhvervet sig en sofa, der er produceret af nogle ordentlige materialer. Beslutter man sig for at gøre et køb af netop denne sofa, vil man roligt kunne regne med, at man får sig en sofa, der er lavet af nogle gedigne og yderst solide materialer, eftersom sofaens skal er lavet af syntetisk materiale og er polstret med skum.

 

Sofaen er herefter blevet betrukket enten med læder eller stof. Sofaen hviler i øvrigt på et nydeligt og samtidig robust stel, som er lavet af satinpoleret aluminium.

 

Med andre ord vil der her være garanti for, at du vil få fat på nogle af de bedste og mest eksklusive materialer, som du kan finde, når du vælger at gøre dig et køb af en svanesofa.

Find Arne Jacobsens svanesofa på nettet til den bedste pris

Ønsker du at anskaffe dig den smukke og unikke sofa fra Arne Jacobsen? Hvis du godt kunne tænke dig at finde en svanesofa, som er blevet designet af den velkendte designet Arne Jacobsen, kan du med fordel vælge at gøre dit køb via internettet. Hvis du vælger at gøre dit køb af en ny svanesofa på nettet fremfor at købe din sofa hos en af landets fysiske møbelforretninger, kan du komme til at gøre dig en fremragende handel, hvor du vil få rigtig meget ud af dine penge.

Det at handle online vil nemlig betyde, at du kan komme til at få væsentligt mere for dine penge, end hvis du valgte at gøre dit køb af en svanesofa hos en møbelforretning et sted i landet, hvor prisen med meget stor sandsynlighed ville være en del højere, end prisen vil være ved køb på nettet.

 

Hvis du vælger at besøge Fritz Hansens hjemmeside, kan du finde endnu flere informationer omkring det smukke og stilfulde møbel, som er designet af Arne Jacobsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *