Tulip stolen – en god stol i alt sin enkelthed

Med sin sans for velgennemtænkt design, elegante proportioner og god siddekomfort præsenterer Naver Collection nu en ny spisebordsstol til hjemmet. ’Tulip’ er på én gang enkel i sit udtryk, skulpturel og karakterfuld. Som navnet antyder minder ryggens form om tulipanbladets organiske former, der i samspil med skallens facon sikrer en behagelig siddekomfort – i et holdbart og tidsløst design.Tulip-stol

Innovativ formspændingsteknik

Tulip-stolen er baseret på en ny innovativ formspændingsteknik, der anvender 3-D finer – en proces opfundet i Tyskland. Og netop det tredimensionelle giver skallen en særlig komfortabel form og giver samtidig en unik mulighed for at reducere skallens tykkelse til bare 6 mm, hvilket gør stolen overraskende let og samtidig utrolig stærk.

”Med den raffinerede 3-D-teknik er det nu muligt at lave nogle nye former af fineren, som giver endnu bedre siddekomfort end tidligere. Tulipstolens skal er med den nye teknik blevet kropsnær og virkelig behagelig at sidde i. Dette kombineret med et stilfærdigt design, som samtidig har masser af karakter, gør, at stolen virkelig tjener sin bruger. Derfor er det en stol, man bliver glad for at have stående derhjemme,” fortæller møbelarkitekt Ebbe Gehl, som står bag dette design.Tulip-stolen

God at sidde i – fleksibel i brug

Finerens smukke organiske former i samspil med de stærke ben i rustfrit stål emmer af elegance og giver en stol, som man har lyst til at sætte sig på og læne sig tilbage i. På hvert ben er monteret en lille ’pote’, der tilpasser sig gulvet, så stolen altid står stabilt.

 

Tulipstolen kan anvendes i en lang række forskellige situationer fra spisebordstol i private hjem til møderum, konferencesale, kantiner og restauranter.

 

Tulip (GM 315) fås i sortbejdset finer, hvidbejdset finer, eg lak som fremstår som hvidolieret i farven samt i valnød lak, som fremstår som olieret valnød. Stolen fås desuden med en smuk læderhynde, der giver ekstra god siddekomfort. Læderhynden leveres i fire standardfarver: sort, hvid, cognac eller mørkebrun. Stellet leveres i rustfrit stål.

 

Vejl. udsalgspris for en fineret udgave: 3.294 DKK.

Vejl. udsalgspris for udgaven med lædersæde: 3.890 DKK.

 

Tulipstolen vil være i handelen fra d. 1. august 2014. Se nærmeste forhandler på www.navercollection.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *