Udsmyk boligen med ny tapetkollektion

Tapet i traditionel forstand er der ikke tale om. Der er mere tale om at bryde med de ensfarvede hvide vægflader gennem en udsmykning, der giver fantasien frit løb.

Kraftfulde totems, prægtige vandfald og grafiske fyrværkerier i sort-hvid – Photowalls enestående samarbejde med Albert Sjöstam har resulteret i en varierende og fængslende kollektion.

Den svenske illustrator og grafiske designer Albert Sjöstam indleder Photowalls efterårssæson 2013 med en spændende og etnoinspireret kollektion i en sober sort-hvid farveskala. Albert har en kandidateksamen i design fra HDK i Gøteborg, og hans interessante og maskuline formsprog går som en rød tråd gennem alle kollektionens motiver. Tydeligt inspireret af symboler, mystik og grafiske mønsterbilleder.

Albert Sjöstams kollektion fås eksklusivt hos Photowall og består af seks stærke motiver med vidt forskellige udtryk, flere af dem i forskellige farvesammensætninger. Alle motiver bestilles efter mål og koster 278 kroner pr. kvadratmeter. De fleste motiver fås også som lærredsprint til priser fra 188 kroner.

Motivet til højre, Totem, er stylet af Camilla Krishnaswamy og fotograferet af Henrik Bonnevier.

Om Photowall
Photowall fremstiller kundetilpassede fototapeter, tapeter og kanvaslærreder. Sammen med talentfulde fotografer, illustratorer og designere fra hele verden skaber vi inspirerende og unikke vægdekorationer. Vi tilbyder skræddersyede tapeter og kanvasbilleder ud fra et stort udvalg af motiver – og muligheden for at skabe sit helt eget, specielle miljø.

Photowall arbejder med licenserede varemærker og er officiel partner til Star Wars, Disney, Modesty Blaise m.fl. Vi bruger det seneste inden for digital trykketeknik, og med godt gennemarbejdede rutiner garanterer vi kvalitet og præcision for samtlige vores produkter.

Supplerende links

Photowall

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *