Vægmaling bedst i test

Står du og skal have givet dit hus en indvendig make-over eller skal farven på væggen bare genopfriskes, ja så kan det godt være svært at finde netop den maling der passer til dit behov. Der er så mange forskellige slags vægmaling på markedet lige nu og det kan godt gøre det til noget af et kompliceret valg. Skal det være hvidt eller farvet, skal det være dyrt eller billigt og hvad er bedst – det er en sand jungle at bevæge sig ud i, men frygt ej, for her kommer en lyn-guide til køb af vægmaling.Valg af maling

Det lyder måske som en salgstale, men de dyreste slags maling er bare bedst. De har den grundigste dækning. Hermed ikke sagt, at de billige malinger ikke dur, for hvis dyr maling ikke er en del af dit budget, så kan du sagtens bruge den billige vægmaling, du skal såmænd bare forberede dig på, at det kræver nogle flere lag og at du skal trække i malertøjet noget oftere.

Miljøvenlig kvalitetsmaling

Hvis du er meget interesseret i at beskytte miljøet og normalt køber varer, der er produceret med omtanke for miljøet, så kan du købe vægmaling med miljømærker, som ”Blomsten” og ”Svanen”. Disse mærker er med til at give dig en indikation om malingens kvalitet. En god vægmaling der har disse miljømærker er bl.a. maling fra Jotun. Jotun maling er samtidigt allergivenligt maling og du kan vælge imellem mange forskellige farver. Faktisk, så er vægmalingen Jotun Lady Easy Clean blev kåret som den bedste maling på markedet.

Denne vægmaling er speciel god til at male væggene i køkkenet, da den tåler rengøring bedst.
Der findes også mange andre gode slags vægmaling og når der i ny og næ blev malet i hjemmet, var det som regel vægmaling fra Sadolin og Flügger der blev anvendt. Men i dag er der mange mærker at vælge imellem. Der er bl.a. Dyrup, Beckerplast, Home Indoor og Silver Quality Living og det er bare et lille udvalg, du kan finde mange flere slags online eller i butikkerne.

Hvor skal jeg købe maling?

Det bedste er at købe maling i de fysiske butikker. Det kan være malerforretninger, men også byggemarkeder og Bilka. Det er nemt at sidde hjemme ved computeren og bestille maling online, der bliver leveret lige til døren, men du får bare ikke den samme oplevelse, som hvis du går ned og køber den i en butik, hvor du kan se farven på vægmalingen ordentlig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *