Vindere af Retap konkurrencen

I september satte vi en konkurrence i gang her på Danish Living. Vi bad vores læsere skrive ind med en kort beskrivelse af hvad de gør i hverdagen for at være bæredygtige. I dag har vi trukket to vindere af konkurrencen. Begge vindere modtager en bæredygtig Retap vandflaske. Se de 2 vinderes bidrag til konkurrencen længere nede på denne side.

Retap Flasker er for alle, som er bevidste om en sund og samtidig trendy livsstil. En sund livsstil kræver at man drikker cirka to liter postevand om dagen, men selvfølgelig skal man gøre det på den rigtige måde. Hvis man genbruger plastikflasker, dannes der farlige bakterier i vandet. Desuden er engangs-plastflaskerne en stor belastning for miljøet. Både Retap-flaskerne og deres låg er skabt med henblik på effektiv og nem rengøring i opvaskemaskinen.

Retap er nu i de største danske designbutikker

Retap har nu fået en plads i de største danske designbutikker. I hovedstaden kan de smarte og bæredygtige vandflasker købes i Magasin, Illums Bolighus og i Johannes Fog i Lyngby.

De jyske fans behøver ikke vente længe for at få fat i Retap designflasken, da den snart også vil være at finde hos Magasin i Århus.

Vindere af konkurrencen

Her er vinderne af konkurrencen og deres bidrag:

Josephine Petterson, Aarhus:

Selvom mange synes det er lidt gammelkoneagtigt, så har jeg altid stofposer med når jeg handler dagligvarer ind – på den måde prøver jeg at mindske et unødvendigt forbrug af plastik, samtidig med at jeg sparer nogle penge.

Ligeledes siger jeg også tit nej tak til plasticposer når jeg er ude og shoppe – her samler jeg i stedet tingene i én eller få poser eller putter det i tasken.”

Maria Seidelin, Frederikshavn:

“Blandt mange ting køber vi bæredygtigt tøj – ofte er det noget dyrere, men det er dejligt at gå i noget man ved er bæredygtigt – og ikke mindst putte sønnen i det <3”

Begge heldige vindere får tilsendt en bæredygtig Retap-flaske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *