Xperia V – vandafvisende 4G mobil fra Sony er både praktisk og superhurtig

Vandafvisende mobiltelefoner plejer at være praktiske håndværkertelefoner uden stil og elegance. Sådan er den nye Xperia V fra Sony ikke, for her får man det bedste fra begge verdener.


Sony Xperia V er en androidtelefon med dobbeltkernet processor og det lynhurtige 4G. Den er stilfuldt designet med en lækker formgivning, hvor ryggen på telefonen buer en lille smule. Det er smart design, som både ligger godt i hånden og i lommen. Håndværkertelefonens praktiske vandafvisende egenskaber er indbygget i telefonen, uden, at den af den grund er blevet klodset at se på. Telefonens ydeevne er bestemt heller ikke svagelig, for her er der tale om en super moderne smartphone, der lever op til alt hvad man kan forvente af en moderne smartphone anno 2013.
For alle os der har prøvet at drukne en mobiltelefon giver den nye vandafvisende telefon fra Sony god mening. Med Sony Xperia V er der endelig håb om en mobil, som kan stå mål med alle vejrdagens udfordringer og hvor det ikke længere behøves at være et problem hvis der kommer en regnbyge, eller hvis der ved et uheld bliver væltet et glas vand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *