Gør-det-selv badeværelse eller professionel fagmand?

Når du står på nippet til at skulle få lavet nyt badeværelse, så stiller du typisk dig selv følgende spørgsmål: ”Skal jeg gøre det selv eller hyre en professionel?”.
Der kan både være fordele og ulemper ved at vælge den ene løsning frem for den anden. I dette indlæg sætter vi fokus på, hvilke fordele og ulemper der er forbundet med gør-det-selv og professionel fagmand.
Indlægget er især værd at læse for dig, der ikke kan bestemme dig for om du vil gøre det meste af arbejdet selv eller du vil hyre en professionel til arbejdet. Det kan også være, at du endnu ikke er rustet nok til overhovedet at kunne kende forskellen derimellem – det vil vi gerne afhjælpe.
Brug de næste 5 min. på at læse med her og bliv klogere.

Fordele ved gør-det-selv:
Den helt store fordel ved at gøre det selv er, at du højest sandsynligt vil spare en god slat penge på det. Du har ingen udgifter til håndværkere, hvilket vil give dig betydeligt mere luft i budgettet. Derudover kan de penge du sparer på håndværkerne måske bruges til bedre materialer.
En anden fordel ved at gøre det selv er, at du får en virkelig følelse af, at badeværelset er noget DU har lavet.

Ulemper ved gør-det-selv:
En af de helt store ulemper ved at lave badeværelset på egen hånd er, at chancen for, at noget går galt eller bliver bygget forkert er større. Hvis ikke du tidligere har noget erfaring med at lave badeværelser, så kan det være et stort sats at kaste sig ud i sådan et projekt. Der er mere arbejde i et nyt badeværelse end du lige går og tror.
Derudover kan der også hurtigt opstå nogle komplikationer i forbindelse med din forsikring, hvis badeværelset for eksempel går i stykker. Derfor skal du tænke dig grundigt om inden du vælger at kaste dig ud i et badeværelsesprojekt på egen hånd.

Fordele ved en professionel fagmand:
Fordelene ved at hyre en professionel fagmand er bl.a., at du i langt de fleste tilfælde er sikker på et godt resultat, der samtidig er holdbart. Professionelle fagmænd arbejder med badeværelser til dagligt, hvorfor de efterhånden har tilegnet sig så meget erfaring, at det er meget svært for dem at lave katastrofale fejl.
Derudover kan du også forvente et markant pænere resultat ved at hyre en professionel, da erfaring – uden sidestykke – er en meget vigtig faktor i forhold til et pænt resultat.

Ulemper ved en professionel fagmand:
Der skal selvfølgelig ikke herske nogen tvivl om, at det typisk er markant dyrere at hyre en fagmand i forhold til at lave det selv. Derfor er den største ulempe af økonomisk karakter. Hvis ikke du har noget problem med økonomien, så vurderes der faktisk ikke til at være nogle nævneværdige ulemper ved at hyre en professionel.
Mangler du svar?
Hvis du mangler svar på et eller andet inden for badeværelser, så tøv endelig ikke med at kontakte os (www.antonklinke.dk). Vi elsker at besvare dine henvendelser, da vi ved, at vi gør en forskel ved at gøre det. Da vi har en stor viden inden for badeværelser, skal du ikke være bange for at stille et teknisk svært spørgsmål.
Om du vælger den ene løsning frem for den anden, så håber vi, at du ender med et rigtig flot badeværelse du kan være stolt af. Der findes nemlig ikke noget bedre end at træde ind på et badeværelse, der bærer præg af god stil og komfort.
Hvis du vil læse mere om bad og lignende, så anbefaler vi, at du surfer lidt rundt på vores hjemmeside. På siden finder du nemlig en masse forskellige artikler og blogindlæg om badeværelser. Se mere her: http://www.antonklinke.dk

Denne artikel er udgivet af www.antonklinke.dk, som kan hjælpe dig med at finde frem til de bedste og billigste håndværkere. Anton Klinke skaffer dig tre tilbud frakvalitetsbevidste og faguddannedemurermestre. Du vælger selv, hvilket tilbud du vil tage imod, og det står dig frit for at forkaste dem alle. Det er ganske gratis, og du binder dig ikke til noget, før du selv vil. Det er hurtigt og enkelt.

Læs også:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *