Tiffany lamper er et hyggeligt pust fra fortiden og giver en herlig atmosfære fra en svunden tid. Idag er Tiffany lamperne mere populære end nogensinde før. Dette afspejles tydeligt af priserne der er blevet væsentligt billigere. Tidligere var det forbeholdt den mere velstillede del af befolkningen at eje en Tiffany lampe, men det er bestemt ikke tilfældet idag. Moderne boliger kan ofte være lidt grå og farveløse, men en Tiffany lampe lyser straks op med sin farverige og fantasifulde mønstre.

Vores Tiffany lamper er idag fremstillet i Kina, så priserne er nogle helt andre end dengang Tiffany lamperne f.eks. blev produceret i Europa. Kineserne har efterhånden lært at fremstille Tiffany lamper i samme høje kvalitet som europæerne tidligere gjorde.

Siesta Hillerød indkøber Tiffany lamper i store partier og vi holder et skarpt øje med at kvaliteten stadig er helt i top. Vi har derfor uden diskussion Danmarks bedste priser. Besøg evt. vores butik i Hillerød eller check os på Nettet: www.allespejle.dk og vurdér selv om vores påstand holder vand.

Tiffany lamper egner sig udmærket til spare-pærer af høj kvalitet, men det skal nævnes at det bedste lys er og bliver de originale glødetråds-pærer der uden diskussion gengiver de reneste farver.

Lidt info om manden bag Tiffany lamperne:

Louis Comfort Tiffany (18. februar 1848 – 17. januar 1933) var en amerikansk kunstner og designer som arbejdede med kunsthåndværk og er mest kendt for sit arbejde med farvet glas. Med andre ord er Louis C. Tiffany faderen til det vi idag kalder Tiffany lampen.

Han er den amerikanske kunstner som var mest tilknyttet Art Nouveau og deres æstetiske bevægelser. Tiffany var tilknyttet flere velrenommerede samarbejdende designere indenfor Associated Artists, noget som inkluderede Lockwood de Forest, Candace Wheeler og Samuel Colman.

Siesta Hillerød sælger i øvrigt mange andre spændende ting, f.eks guldspejle og sølvspejle og vi er især stolte af vores hvide møbler hvor vi har mere end 150 forskellige hvide møbler.

Vi sælger rigtig mange Tiffany lamper og leverer også til både Sverige, Norge og Finland. Find din Tiffany lampe på www.allespejle.dk og vi sender den til dig imorgen.

6 thoughts on “Tiffany lamper – hverdagens lyspunkter

 1. Få den fulde historie med din Tiffany lampe.

  Som det helt rigtigt nævnes oser Tiffany lamper af historie fra en svunden tid og for at fuldende den historie er det vigtigt med en rigtig glødepære.

  Med en original glødepære skaber lampen en perfekt stemning og lyset skaber en fantastisk stemning, ligemeget om det er i stuen eller på kontoret.

  Dejligt at det hele ikke drejer sig om LED og koldt blåt lys.

 2. Der glæder mig at de smukke Tiffany Lamper får den opmærksomhed de har fortjent. Det er simpelthen lamper med sjæl som kan gøre hverdagen lidt federe. Fint og sagligt indlæg. Jeg har en del herhjemme og er altid på udkig efter ny inspiration.

 3. Jeg har altid været vild med de flotte Tiffany lamper, så jeg bliver da helt glad over at læse at de er blevet populære igen. Har kigget på hjemmesiden http://www.allespejle.dk og er godt nok blevet fristet til at anskaffe mig endnu en Tiffany lampe.

 4. Super flotte lamper. Utrolig stort udvalg af Tiffany lamper, men de har godt nok også mange fine spejle. Har checket priser og denne hjemmeside har så absolut de laveste priser. Også en meget overskuelig hjemmeside.

 5. Har købt 2 af de skønneste Tiffany lamper hos dem og er meget glad for lamperne. Jeg modtog dem dagen efter at jeg havde bestilt og har bemærket at de ikke alene har Nordens største udvalg af Tiffany lamper, men de har samtidig også de laveste priser :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.