Tiffany lamper – hverdagens lyspunkter

Tiffany lamper er et hyggeligt pust fra fortiden og giver en herlig atmosfære fra en svunden tid. Idag er Tiffany lamperne mere populære end nogensinde før. Dette afspejles tydeligt af priserne der er blevet væsentligt billigere. Tidligere var det forbeholdt den mere velstillede del af befolkningen at eje en Tiffany lampe, men det er bestemt ikke tilfældet idag. Moderne boliger kan ofte være lidt grå og farveløse, men en Tiffany lampe lyser straks op med sin farverige og fantasifulde mønstre.

Vores Tiffany lamper er idag fremstillet i Kina, så priserne er nogle helt andre end dengang Tiffany lamperne f.eks. blev produceret i Europa. Kineserne har efterhånden lært at fremstille Tiffany lamper i samme høje kvalitet som europæerne tidligere gjorde.

Siesta Hillerød indkøber Tiffany lamper i store partier og vi holder et skarpt øje med at kvaliteten stadig er helt i top. Vi har derfor uden diskussion Danmarks bedste priser. Besøg evt. vores butik i Hillerød eller check os på Nettet: www.allespejle.dk og vurdér selv om vores påstand holder vand.

Tiffany lamper egner sig udmærket til spare-pærer af høj kvalitet, men det skal nævnes at det bedste lys er og bliver de originale glødetråds-pærer der uden diskussion gengiver de reneste farver.

Lidt info om manden bag Tiffany lamperne:

Louis Comfort Tiffany (18. februar 1848 – 17. januar 1933) var en amerikansk kunstner og designer som arbejdede med kunsthåndværk og er mest kendt for sit arbejde med farvet glas. Med andre ord er Louis C. Tiffany faderen til det vi idag kalder Tiffany lampen.

Han er den amerikanske kunstner som var mest tilknyttet Art Nouveau og deres æstetiske bevægelser. Tiffany var tilknyttet flere velrenommerede samarbejdende designere indenfor Associated Artists, noget som inkluderede Lockwood de Forest, Candace Wheeler og Samuel Colman.

Siesta Hillerød sælger i øvrigt mange andre spændende ting, f.eks guldspejle og sølvspejle og vi er især stolte af vores hvide møbler hvor vi har mere end 150 forskellige hvide møbler.

Vi sælger rigtig mange Tiffany lamper og leverer også til både Sverige, Norge og Finland. Find din Tiffany lampe på www.allespejle.dk og vi sender den til dig imorgen.

6 comments for “Tiffany lamper – hverdagens lyspunkter

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *