Brugte designermøbler – inspiration til køb af brugte møbelklassikere

Der er mange danskere, der vælger at gøre deres køb af designermøbler brugt, og det skydes naturligvis, at man på den måde tit og ofte vil kunne gøre sig den bedste handel, hvor man kan få mest muligt ud af de penge, man bruger. Såfremt du godt kunne tænke dig at få fat på brugte designermøbler, er det naturligvis først og fremmest væsentligt, at du får ud af hvilken stilart indenfor møbler, du godt kunne tænke dig.

I tidens løb er designermøbler nemlig blevet lavet et i et væld af forskellige varianter, og det gør, at man den dag i dag vil have rig mulighed for at finde et hav af forskellige møbler i et design, der vil passe ind i enhver dansk boligindretning.

Hvis du gerne vil finde inspiration samtidig med, at du får mulighed for at vælge og vrage blandt et bredt udvalg af nydelige og stilfulde designermøbler fra en lang række forskellige velkendte designere, kan du med stor fordel gøre brug af et af de danske auktionshuse.

Køb af designermøbler via online auktioner

Et af de steder hvor rigtig mange folk vælger at se sig om efter nogle af de mange flotte designklassikere er uden tvivl på de mange online auktionssteder, hvor der er mulighed for at finde et væld af nydelige og stilfulde møbler fra anerkendte designere.

Hvis du gerne vil finde brugte designmøbler i mange varianter, og hvis du godt kan lide at gøre en god handel, så er der slet ingen tvivl om, at online auktioner vil være en oplagt mulighed for netop dig.
Danske online auktioner:

  • Lauritz.com – På Lauritz er der altid masser af spændende auktioner på et væld af forskellige ting, og der er her tale om et af de absolut største danske auktionshuse. Dette betyder med andre ord, at man altid kan forvente at finde en bred skare af spændende designermøbler blandt andet fra Fritz Hansen og Arne Jacobsen
  • Bruun-Rasmussen.dk – Bruun Rasmussen hører utvivlsomt også til blandt et af de absolut største danske auktionshuse, og der er uden tvivl også rigtig fine muligheder for, at du kan finde et hav af spændende møbler netop her.
  • Auktionshuset.com – Auktionshus med et vælg af spændende møbler fra et hav af forskellige designere. Her vil du kunne finde alt lige fra Wegner møbler til møbler af Arne Jacobsen, Wanscher, Kjærholm samt en række andre møbeldesignere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *