Buddha figurer – eksotisk udsmykning til dit hjem

Buddha – et ord vi alle kan nikke genkendende til men som de færreste af os vel egentlig kender betydningen af.

Der findes sandsynligvis tusindevis af variationer omkring historien om Buddha. Kineserne, Thai’erne, Japanerne og ikke mindst Inderne har hver deres fortolkning af Buddha. Vi ved jo selv fra vores kristne tro, hvor mange retninger vores religion kan tage. Een af de mest kendte legender i denne verden om Buddha er historien om en “boddhisattva” der lader sig inkarnere som menneske på gudernes opfordring. Dette sker ved at han i skikkelse af en hvid elefant trænger ind i dronning Maya’s livmoder. Efter undfangelsen spås han at blive enten verdenshersker eller Buddha.

Buddhisme er rent faktisk ikke en “religion” men snarere en tro og som nogle ville kalde det; “a way of life”. Flere og flere europæere har igennem de sidste par hundrede år besøgt de fjerne egne hvor denne tro dyrkes i alle dens afskygninger og det ses da også, især i nyere tid, at mange hjem lader sig udsmykke med en Buddha figur, både i form af en plakat eller et tæppe, men i særdeleshed i forskellige religiøse figurer, hvor selve Buddha vel nok må siges at være den mest fremtonende. Under alle omstændigheder skaber en Buddha figur en atmosfære af ro og åndelighed og mange vælger endog at have flere i hjemmet.

Hos www.allespejle.dk tilstræber vi ikke alene at have et meget stort udvalg af Buddha figurer, men vi ønsker også at sælge disse Buddha figurer til den bedste pris i landet. Vi har både små og store, høje og lave Buddha figurer i butikken. Vi har Buddha figurer i både sten, metal og træ, men også det nye polyresin, som kombinerer styrke og detaljerigdom med en utrolig lav pris. Besøg os i Hillerød eller check www.allespejle.dk og se vores mange figurer.

1 comments for “Buddha figurer – eksotisk udsmykning til dit hjem

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *