Byg din egen modulsofa online – design din egen sofa

Det kan være svært at finde en sofa, der passer perfekt ind i stuen. Mange city-lejligheder har eksempelvis mindre stuer med skrå hjørner. Dette giver en udfordring ved valg af sofa, hvis man gerne vil udnytte alt pladsen i stuen optimalt. En oplagt løsning på problemet er at designe sin egen sofa så den passer perfekt ind i stuens mål. Der er mange møbelbutikker, der tilbyder byg-selv-sofa koncepter, hvor man selv kan sammensætte forskellige moduler til en færdig sofa. Afhængig af mærket af den modul-sofa man vælger at bygge kan der være forskellige moduler at vælge imellem. Typisk vil man dog kunne vælge imellem en del forskellige størrelser og former af moduler. Der er ofte mulighed for at vælge vinklede moduler til sin sofa. Der vil typisk som minimum være et samle-modul i 45 grader, så man kan udnytte de specielle vinkler der ofte ses i city-lejligheder.

En anden fordel ved at bygge sin egen sofa er, at man ofte kan vælge mellem mange forskllige betræk til sofaen. Det skulle derfor ikke være svært at finde et sofabetræk der passer til indretningen af stuen.

Mange møbelforhandlere tilbyder på deres hjemmeside at man kan opbygge sin egen modulsofa vha. et gratis online indretningsprogram. På den måde er det let at få en oversigt over de moduler man kan vælge imellem, og man kan hurtigt overskue om en given opsætning vil passe ind i stuen. Herunder er links til nogle af disse gratisprogrammer til design af modulsofaer på computeren:

Gratis sofa indretningsprogram fra Modulsofa.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *