Indret kontoret med gratis boligindretningsprogram på computeren

Før du tager i IKEA og køber møbler ind til det nye kontor, hvorfor så ikke planlægge indretningen af kontoret først? Det har IKEA gjort let ved hjælp af et gratis kontor indretningsprogram og planlægningsværktøj til computeren. Med dette gratis program som kan hentes fra IKEAs hjemmeside, kan du Planlægge dit nye kontormiljø. Programmet downloades fra internettet og installeres på PC’en, og så kan man begynde planlægningen af det nye kontor med kontormøbler fra IKEA. Alt det kræver er en hurtig opmåling af rummet, og så kan du med det samme vælge hvilke møbler fra IKEA, som du ønsker at indrette kontoret med. Dermed ved du præcis hvilke møbler der passer ind i dit nye kontor. Her følger en kort beskrivelse af hvordan du indret kontoret via PC’en.

Programmet hedder IKEA kontorplanlægning indretningsværktøj (IKEA Home Planner Office). Programmet kan køre på en PC under Windows. Det smarte ved programmet er at man kan lave en præcis repræsentation af rummet ved at angive de faktiske mål for kontoret. Dette gør at du med det samme kan trække IKEA kontormøbler ind i rummet og se hvilke møbler der passer ind i dit kontor. Du kan vælge mellem mange forskellige IKEA møbler. Alt fra kontorstole til skriveborde og reoler. Programmet skriver desuden priser på produkterne så du ved hvor meget dit nye kontor vil koste alt i alt. Desværre er priserne ikke blevet opdateret siden 2008 og programmet er lidt langsomt at arbejde med. Generelt giver det dog et godt overblik når man skal planlægge sit nye kontor og ønsker at møblere det med IKEA produkter.

Herunder følger linket til IKEAs kontor indretningsprogram. Hvis dit næste boligprojekt er et nyt kontor, så kom i gang med det samme og se hvor let det er at indrette dit nye kontor på computeren.
IKEA kontor indretningsprogram

Bolig planlægning og indretning af lokaler har aldrig været lettere end i dag med alle de gratis boligindretningsprogrammer der er tilgængelige på nettet. For flere online indretningsprogrammer vil vi anbefale dig at læse vores andre artikler omkring gratis boligindretningsprogrammer på nettet.

Gratis boligindretning program

1 comments for “Indret kontoret med gratis boligindretningsprogram på computeren

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *